Πέμπτη 22 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΚΕ - ΚΝΕ
Σήμερα η χριστουγεννιάτικη γιορτή στη Θεσσαλονίκη

Στις 5 μ.μ. στο Δημαρχείο

Από την περσινή γιορτή στη Θεσσαλονίκη

MotionTeam

Από την περσινή γιορτή στη Θεσσαλονίκη
Σήμερα Πέμπτη, στις 5 το απόγευμα, γίνεται στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης η χριστουγεννιάτικη γιορτή για μικρούς και μεγάλους που διοργανώνουν οι Οργανώσεις Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τα μικρά παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν σε εργαστήρια πηλού και κατασκευών, να μάθουν τις νότες από τη «Μελωδία της ευτυχίας», να ζωγραφίσουν το «πώς θέλουν να είναι ο κόσμος μας». Επίσης θα παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση με τίτλο «πρωτοχρονιά με την κ. Κρίση» στην οποία πρωταγωνιστούν παιδιά 3-10 χρόνων, θα απολαύσουν την παρουσίαση του παραμυθιού «ο Τριμάτης» του Γιώργου Μαρίνου από τον ηθοποιό Ν. Ζώκα και θα συμμετέχουν στο μουσικοκινητικό παιχνίδι με τον Ρούντολφ το ελαφάκι. Ολα αυτά υπό τους ήχους παιδικών τραγουδιών. Και φυσικά, στο τέλος της γιορτής θα περάσει ο Αγιος Βασίλης και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά.

Η εκδήλωση αυτή, έρχεται ως συνέχεια των παρεμβάσεων (λειτουργία παιδότοπων στις εκδηλώσεις κλπ) και των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της ΚΝΕ για τα παιδιά και τους νέους γονείς, που έγιναν τον προηγούμενο χρόνο.

Για την πλατιά προπαγάνδιση της εκδήλωσης, οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ συνέχισαν και χτες τις εξορμήσεις σε εργοστάσια, σε μεγάλα εμπορικά κέντρα, στις γειτονιές, στα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία της πόλης. Παντού η απήχηση που βρήκε γέμισε με κουράγιο και αισιοδοξία τους κομμουνιστές, καθώς επιβεβαίωσε πως ο εργαζόμενος λαός έχει ανάγκη από τέτοιες πρωτοβουλίες, τις αναζητά, τις αγκαλιάζει και τις στηρίζει. Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνεται και από την εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών που βλέποντας την αφίσα ή παίρνοντας την πρόσκληση, αναζήτησαν, βρήκαν και πήραν τηλέφωνο στις οργανώσεις για να ενταχθούν στις ομάδες που δουλεύουν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Οι ζωγραφιές και οι άλλες κατασκευές που θα κάνουν τα παιδιά στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παραδοθούν, σε ένδειξη αλληλεγγύης, στους εργαζόμενους της επιχείρησης «Κ. Μπαλλής» στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής που θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο, αύριο Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το Σάββατο οι γιορτές για τα παιδιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη(2019-12-21 00:00:00.0)
Το Σάββατο οι γιορτές για τα παιδιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη(2019-12-20 00:00:00.0)
Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στη Θεσσαλονίκη(2017-01-03 00:00:00.0)
Γιορτές και εκδηλώσεις για τα παιδιά(2016-12-30 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις και γιορτές για τα παιδιά(2016-12-29 00:00:00.0)
Γιορτες και εκδηλωσεις αλληλεγγυης(2014-12-21 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ