Παρασκευή 30 Δεκέμβρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Γιορτές και εκδηλώσεις για τα παιδιά

Κουκλοθέατρο...
Κουκλοθέατρο...
Με χριστουγεννιάτικες γιορτές και εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, αποχαιρέτησαν τη χρονιά που φεύγει σωματεία, σύλλογοι γυναικών και άλλοι φορείς σε όλη τη χώρα. Μέσα από τις πρωτοβουλίες τους μεταφέρουν τις ευχές τους στους εργαζόμενους, τους ανέργους και τις οικογένειές τους και παράλληλα το κάλεσμα να πάρουν μέρος στους αγώνες του επόμενου διαστήματος, να δυναμώσουν και με τη δική τους συμμετοχή τη διεκδίκηση και την αλληλεγγύη.

Χτες, στο Ηράκλειο, το Σωματείο Εργαζομένων ΠαΓΝΗ οργάνωσε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου, όπου παρουσιάστηκε η παιδική παράσταση κουκλοθέατρου «Ο Ψαροτρομάρας» από το θίασο «Κου-Κλο». Την παράσταση είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα παιδιά των εργαζομένων αλλά και οι μικροί ασθενείς που νοσηλεύονται στις κλινικές του νοσοκομείου, μαζί με τους γονείς τους.

Στα Χανιά, η εκδήλωση που οργάνωσαν σωματεία και φορείς της πόλης την Τετάρτη 28/12 βρήκε ανταπόκριση από γονείς και παιδιά. Τα παιδιά παρακολούθησαν την παράσταση κουκλοθεάτρου «Ο Πινόκιο» από το θίασο «Κου-Κλο», συμμετέχοντας δραστήρια στην πλοκή της ιστορίας. Στη συνέχεια δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες με τη βοήθεια εκπαιδευτικών και δοκίμασαν τις λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει μέλη των σωματείων. Στο χώρο της εκδήλωσης τα σωματεία συγκέντρωσαν παράλληλα τρόφιμα, τα οποία προσέφεραν οι εργαζόμενοι, για τις οικογένειες των συναδέλφων τους που το έχουν ανάγκη.

...κατασκευές, αλλά και νόστιμες λιχουδιές στην εκδήλωση στα Χανιά
...κατασκευές, αλλά και νόστιμες λιχουδιές στην εκδήλωση στα Χανιά
Με πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε και η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας. Μάλιστα, τη φετινή γιορτή διοργάνωσαν, για πρώτη φορά, οι μαθητές που παρακολουθούν τα μαθήματα του Λαϊκού Φροντιστηρίου. Οι μικροί μαθητές χόρεψαν, έπαιξαν, αντάλλαξαν δώρα μεταξύ τους, γεμίζοντας την αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με χαμόγελα και χαρούμενες φωνές.

Και με το νέο χρόνο...

Την Κυριακή 8/1, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) οργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, με παιχνίδια, κατασκευές και θεατρική παράσταση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ