Τρίτη 22 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Συνέλευση την Κυριακή

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση που οργανώνει την Κυριακή, 27 Νοέμβρη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας (Αγ. Φιλοθέης 5Β, πλ. Μητροπόλεως), απευθύνει στους εργαζόμενους του κλάδου το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ) Ν. Αττικής. Θέματα της συνέλευσης οι τρέχουσες εξελίξεις, τα χαράτσια και η οργάνωση του κλάδου ενάντια στην επιθετικότητα των εργοδοτών στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Στόχος του ΣΕΤΗΠ είναι η μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη συνέλευση, η συζήτηση και η γενίκευση της πείρας από τους χώρους δουλειάς, ο σχεδιασμός και η οργάνωση της δράσης των εργαζομένων για την αντεπίθεσή τους.

«Το κεφάλαιο σε συντονισμό με τους συμβιβασμένους συνδικαλιστές μετατρέπουν σε κόλαση τη ζωή των εργαζομένων. Αυτήν την ώρα ένας δρόμος υπάρχει για τους εργαζόμενους», σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του το ΣΕΤΗΠ και καλεί σε οργάνωση στο συνδικάτο. «Για να γίνουμε περισσότεροι και πιο δυνατοί. Για να δείξουμε εμείς με τη δράση μας ότι δεν παραδινόμαστε στις ορέξεις των εργοδοτών του κλάδου και στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου», υπογραμμίζει.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ