Πέμπτη 1 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η ΚΝΕ πάει θέατρο

Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας επέλεξε να δει την εκπληκτική παράσταση «Οι Μικροαστοί» του Γκόργκι, στο θέατρο «Βεάκη», που ανεβαίνει σε μετάφραση Λυκούργου Καλλέργη, σκηνοθεσία Κώστα Καζάκου, σκηνικά - κοστούμια Γιώργου Ασημακόπουλου και μουσική επιμέλεια Ιάκωβου Δρόσου. Τους ρόλους ερμηνεύουν: Κώστας Καζάκος, Βέρα Κρούσκα, Βασίλης Κολοβός, Μαρίνα Ψάλτη, Βασίλης Τσάγκλος, Αννα Παϊταζή, Οδυσσέας Σταμούλης, κ.ά.

Ειδικά για τις δύο παραστάσεις, που προτείνει η Πολιτιστική Επιτροπή της ΚΝΕ για την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου και Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, η τιμή του εισιτηρίου είναι 3.000 δρχ. Εισιτήρια προπωλούνται καθημερινά στο ταμείο του θεάτρου (Στουρνάρη 32, τηλ. 52.32.522).


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ