Παρασκευή 26 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ
Παράσταση στο υπουργείο

Διάβημα διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα το πρωί στο υπουργείο Εργασίας οι άνεργοι της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιά - Περάματος, μετά από κάλεσμα που απηύθυναν τα σωματεία του κλάδου. Οι άνεργοι θα συγκεντρωθούν στις 9 το πρωί στον Ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά και από εκεί θα κατευθυνθούν στο υπουργείο Εργασίας για να επιβάλουν με τον αγώνα τους λύση στα πολλά και σοβαρά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της εγκατάλειψης της Ζώνης από την κυβέρνηση.

Επίσης, τα σωματεία αποφάσισαν την πραγματοποίηση συγκέντρωσης την ερχόμενη Τρίτη 30 Γενάρηστα κεντρικά γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ) και καλούν όλους τους εργαζόμενους της Ζώνης, αλλά και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και Ελευσίνας να πάρουν μέρος και να διεκδικήσουν από κοινού λύσεις στα καυτά προβλήματα. Στο πλαίσιο της κινητοποίησης, θα γίνει παύση εργασιών στις 2.30 το μεσημέρι.

  • Εκδήλωση που περιλαμβάνει γιορτή για τα παιδιά των μεταλλεργατών και κοπή της πίτας διοργανώνει το Σάββατο στις 4 το απόγευμα το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει με θεατρική παράσταση ομάδα από τη Θεραπευτική Κοινότητα «ΝΟΣΤΟΣ». Επίσης θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά των μεταλλεργατών.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ