Παρασκευή 25 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες του ΚΚΕ
  • Τη Δευτέρα 28 Μάρτη, στις 10.30 π.μ. κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιάννη Πρωτούλη, μέλος της ΚΕ και βουλευτή, θα περιοδεύσει στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας (Σολωμού 60).
  • Την Τετάρτη 30 Μάρτη, στις 9.30 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Σπύρο Χαλβατζή, μέλος της ΚΕ και βουλευτή, θα περιοδεύσει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
  • Οι Κομματικές Οργανώσεις Γαλατσίου της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι διεθνείς εξελίξεις στην περιοχή μας και οι θέσεις του ΚΚΕ» την Τετάρτη 30 Μάρτη, στις 8 μ.μ., στο Δημαρχείο Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους). Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Η Αχτιδική Επιτροπή Κοκκινιάς - Κορυδαλλού - Ρέντη διοργανώνει εκδήλωση αφιερωμένη στον Νίκο Μπελογιάννη, την Τετάρτη 30 Μάρτη στις 6.30 μ.μ. στη Μάνδρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς.
  • Η Αχτίδα Περιστερίου της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι διεθνείς εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ» την Πέμπτη 31 Μάρτη στις 7 μ.μ. στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθν. Μακαρίου 1). Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ