Τετάρτη 9 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στο φουλ οι προετοιμασίες

Με καθημερινές εξορμήσεις και περιοδείες μέλη και στελέχη από ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και ΟΓΕ σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, στην Κεφαλονιά και στη Ζάκυνθο εντείνουν τις προσπάθειές τους για την καλύτερη επιτυχία της πανελλαδικής δράσης που έχει κηρυχτεί για αύριο Πέμπτη.

Στην Πάτρα, το αγωνιστικό ραντεβού έχει δοθεί για τις 6 μ.μ., στις εργατογειτονιές στα Ζαρουχλέικα, στην Παραλία, στα Προσφυγικά, στα Ταμπάχανα και στην Αγία Σοφία. Το πρωί θα πραγματοποιηθούν μια σειρά παρεμβάσεις σε εργασιακούς χώρους και δημόσιους οργανισμούς.

Στην Αμαλιάδα, η συγκέντρωση έχει οριστεί στην πλ. Ελευθερίας, στις 11 το πρωί. Στην Καλαμάτα θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία που θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα από το Δημαρχείο για να κατευθυνθεί σε διάφορα σημεία της πόλης όπου θα γίνει εξόρμηση.

Στο Ναύπλιο, η συγκέντρωση θα γίνει στην 11ου Συντάγματος, στις 6 το απόγευμα. Στη 1.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων. Στη Σπάρτη θα γίνει μαζική εξόρμηση από τις 6.30 μ.μ. στα κεντρικά σημεία της πόλης. Στην Τρίπολη περιοδεία, από τις 11 το πρωί στον ΟΑΕΔ και θα ακολουθήσει εξόρμηση στις σχολές του ΟΑΕΔ.

Στη Ζάκυνθο μαζικές εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς καθώς και σε επιχειρήσεις του δήμου και της Περιφέρειας. Στην Κεφαλονιά πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στο οποίο καλούν το ΠΑΜΕ, η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης, το Συντονιστικό Αγώνα Μαθητών και η Ενωση Γονέων, για τις 10.30 το πρωί μπροστά από το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης (ΕΚΚΙ). Θα ακολουθήσει νέα συγκέντρωση, στις 6.30 το απόγευμα, πάλι μπροστά από το ΕΚΚΙ.

Συλλαλητήριο στην Κέρκυρα

Στη Βορειοδυτική Ελλάδα προγραμματίζονται παρεμβάσεις το πρωί σε νοσοκομεία στα Γιάννενα, στη Λευκάδα αλλά και στην Κέρκυρα στην οποία πραγματοποιείται επίσης και παγκερκυραϊκό συλλαλητήριο με τη στήριξη του ΠΑΜΕ στις 12 μ. στην πλατεία Σαρόκο ενάντια στο σχολείο της αγοράς, τις συγχωνεύσεις - κλείσιμο σχολείων και την διακοπή των δρομολογίων μεταφοράς των μαθητών. Συγκεντρώσεις θα γίνουν επίσης σε:

Γιάννενα 12 το μεσημέρι και 6.30 μ.μ. στο δημαρχείο

Ηγουμενίτσα 6.30 μ.μ. στον Πεζόδρομο

Αρτα 7 μ.μ. στην πλατεία Κιλκίς

Αγρίνιο 7 μ.μ. στην πλατεία Δημοκρατίας

Λευκάδα 6.30 μ.μ. στον Αγιο Μηνά.

Στην Κρήτη

Συγκεντρώσεις και πικετοφορίες οργανώνονται στα Χανιά: Στις 12 το μεσημέρι πικετοφορία του ΠΑΜΕ στην πλατεία Νέων Καταστημάτων και στις 7μμ στον ίδιο τόπο συλλαλητήριο.

Στο Ηράκλειο συγκέντρωση στις 7μμ στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης (πρώην Νομαρχία) ενώ το πρωί στις 9π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο του ΠΑΜΕ Δημοσίου και ΜΑΣ

Στο Ρέθυμνο στις 10 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας επιτροπής ανέργων συνδικάτου οικοδόμων και της Τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ στο ΙΚΑ για να σφραγιστούν βιβλιάρια υγείας. Στις 6μμ συλλαλητήριο στο Δημαρχείο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ