Παρασκευή 14 Γενάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
Ενάντια στο σχολείο της αγοράς και της αμάθειας

Σήμερα συγκεντρώσεις στο υπουργείο Παιδείας στη 1 το μεσημέρι και στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης

Τη συνολική απόρριψη μιας πολιτικής που φτιάχνει ένα σχολείο της αγοράς και της ακριβοπληρωμένης αμάθειας δηλώνουν σήμερα οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ με συγκεντρώσεις στις κατά τόπους Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Το ΠΑΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς της Αττικής σε συγκέντρωση στη 1 το μεσημέρι στο υπουργείο Παιδείας. Στη συγκέντρωση καλεί και η Ομοσπονδία Γονέων Αθήνας.

Στη Θεσσαλονίκη, η Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας.

Οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ από Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά - Ιθάκη από κοινού με ταξικά σωματεία, αντιπροσωπείες του ΜΑΣ, της ΠΑΣΕΒΕ, της ΠΑΣΥ, της ΟΓΕ θα συγκεντρωθούν στις 12.30 το μεσημέρι, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα (Ακτή Δυμαίων).

«Λέμε όχι: Στο ολοήμερο σχολείο της αγοράς, της εξάντλησης των παιδιών, των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, της ταξικής διαφοροποίησης. Στα σχέδια συγχωνεύσεων και καταργήσεων σχολικών μονάδων. Στο πέταγμα στους δρόμους χιλιάδων μαθητών και εκπαιδευτικών από τα Αθλητικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία. Στην επέκταση των ελαστικών σχέσεων εργασίας στην εκπαίδευση, στους απλήρωτους εκπαιδευτικούς», σημειώνει η Πανελλαδική Γραμματεία Εκπαιδευτικών του ΠΑΜΕ, καλώντας τους εκπαιδευτικούς στις σημερινές κινητοποιήσεις.

Για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στις κινητοποιήσεις έχουν κηρυχτεί για σήμερα δίωρες στάσεις εργασίας και στην Πρωτοβάθμια και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ