Τετάρτη 9 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ στη ζωή του, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, ένας 82χρονος τρόφιμος του Δημοτικού Γηροκομείου Λάρισας. Ο 82χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν, ενώ βρισκόταν στην αποβάθρα του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας, έπεσε στις γραμμές και τον παρέσυρε αμαξοστοιχία του ΟΣΕ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που αφορούσαν προσωπικές σχέσεις ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, ο λόγος που οδήγησαν 6 έφηβους στην απόφαση να αυτοκτονήσουν. Η απόφαση αυτή εκφράστηκε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και σε τόπους συνομιλίας στο ίντερνετ και εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Μέσω των ηλεκτρονικών ιχνών των εφήβων, ενημερώθηκαν οι οικείοι τους, καθώς και ψυχολόγοι προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Οπως έγινε γνωστό, ένας από τους έφηβους αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε κλινική, ενώ άλλος είχε ήδη εγκαταλείψει το σπίτι του και βρέθηκε από άνδρες της Αμεσης Δράσης.

ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ, που εκτελούσε το δρομολόγιο Λάρισα - Βόλος, παρέσυρε χτες το πρωί, στη Λάρισα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 72χρονος. Η σύγκρουση έγινε όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου επιχείρησε να περάσει τις γραμμές την ώρα που κατέβαιναν οι προστατευτικές μπάρες. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

ΔΡΑΣΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ συνελήφθη χτες από αστυνομικούς έξω από σούπερ μάρκετ στο Μοσχάτο. Ο δράστης με το συνεργό του αφού λήστεψαν πρώτα σούπερ - μάρκετ στη Ν. Σμύρνη στη συνέχεια επιβαίνοντας σε δίκυκλο πήγαν σε σούπερ μάρκετ στο Μοσχάτο. Η σύλληψη έγινε λίγο μετά τη ληστεία και πάνω του βρέθηκε ένα πιστόλι, ενώ η μοτοσικλέτα ήταν κλεμμένη. Ο άλλος δράστης διέφυγε και δε συνελήφθη παρά τις έρευνες της Αστυνομίας σε δημοτικό σχολείο στην οδό Καποδιστρίου και στο ρέμα του Κηφισού.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ