Τετάρτη 9 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΗ
Στην αντεπίθεση με την «Πανεπιστημονική»

Την Κυριακή 13 Ιούνη διεξάγονται πανελλαδικά οι εκλογές του Συλλόγου Χημικών Μηχανικών (ΠΣΧΜ). Η «Πανεπιστημονική Χημικών Μηχανικών» καλεί τον άνεργο χημικό μηχανικό, το νέο, μισθωτό συνάδελφο με τα 800 ευρώ, με το «μπλοκάκι», τα ανύπαρκτα δικαιώματα, τη γυναίκα συνάδελφο που στερείται στοιχειωδών παροχών μητρότητας, το δημόσιο υπάλληλο που βλέπει το εισόδημά του να περικόπτεται άγρια, τον αυτοαπασχολούμενο και μικρό επαγγελματία που ασφυκτιά στα γρανάζια της εφορίας και του Ταμείου-Τράπεζα και βιώνει τον ανταγωνισμό με τα μεγάλα γραφεία, να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα με βάση τα δικά τους ταξικά συμφέροντα και την πείρα τους!

Οπως σημειώνει στη διακήρυξή της, δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αυταπάτη. Η επίθεση της άρχουσας τάξης στους εργαζόμενους δεν έχει ημερομηνία λήξης. Επίσης, επισημαίνει ότι η πλειοψηφία του απερχόμενου ΔΣ του ΠΣΧΜ σε όλες τις εκδοχές της (ΠΑΣΚ, ΔΚΜ-ΔΑΠ, ΣΥΝεργασία, ΔΗΠΑΜ, Ενωτική Κίνηση ΧΜ) στήριξε το έργο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, συνέβαλε στο να προωθηθούν αντιδραστικές αλλαγές σε βάρος των δικαιωμάτων των εργαζόμενων χημικών μηχανικών με βάση τη στρατηγική της Λισαβόνας.

Η «Πανεπιστημονική» καλεί τους εργαζόμενους και άνεργους χημικούς μηχανικούς να παλέψουν για να αλλάξει ο συσχετισμός στο κίνημα και στα όργανα του Συλλόγου.

Σημειώνουμε ότι η ψηφοφορία στις 13 Ιούνη θα διεξαχθεί από τις 8 π.μ. έως τις 7 μ.μ, στις ακόλουθες πόλεις: ΑΘΗΝΑ (Γρυπάρη 136, Καλλιθέα), ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Εθνικής Αμύνης 25), ΚΟΖΑΝΗ (Μπούσιου & Εστίας 3), ΠΑΤΡΑ (Τριών Ναυάρχων 40), ΛΑΡΙΣΑ (Καλλιθέας 7 & Τζαβέλλα), ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (Ταξιάρχου Μαρκόπουλου 20), ΒΟΛΟΣ (Ξενοφώντος 1 & 2ας Νοεμβρίου), ΚΑΒΑΛΑ (Βότση 2).

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της «Πανεπιστημονικής» (www.dpk.tee.gr), καθώς και στα τηλέφωνα 6946799833, 6977806266, 6948742836.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ