Τρίτη 8 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 51
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γενική Συνέλευση ΣΦΕΑ 1967 - 1974

Την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή του πραγματοποιεί ο «Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967 - 1974», στην αίθουσα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, του κτιρίου Μουσείου Αντιδικτατορικής Δημοκρατικής Αντίστασης, στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα, (Στάση μετρό «Μέγαρο Μουσικής»), την Κυριακή 6 Ιούνη 2010 ή λόγω έλλειψης απαρτίας, οπωσδήποτε, την επόμενη Κυριακή 13 Ιουνίου 2010, στις 10.30 πμ.

Θέματα της συνέλευσης: 1) Απολογισμός Δράσης του ΔΣ, 2) Οικονομικός Απολογισμός, 3) Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής, 4)Συζήτηση και έγκριση του Απολογισμού Δράσης και του Οικονομικού Απολογισμού, 5) Προγραμματισμός δράσης, 6) Υποβολή και ψήφιση Προτάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη του Συνδέσμου που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Η ταμειακή τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης. Η εγγραφή μέλους έχει οριστεί σε 3 ευρώ και η ετήσια συνδρομή σε 5 ευρώ.

Κάθε προσερχόμενο μέλος παρακαλείται να δηλώνει την παρουσία του και να υπογράφει και σε περίπτωση αλλαγής διεύθυνσης ή τηλεφώνου να ενημερώνει το Σύνδεσμο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ