Τρίτη 11 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εντεταλμένος προβοκάτορας ο Καρατζαφέρης

Αθλια υπονοούμε σε βάρος του λαϊκού κινήματος και του ΠΑΜΕ από το χτεσινό δελτίο του «Μέγκα»

Αθλια υπονοούμενα σε βάρος του ΚΚΕ και του μαζικού λαϊκού κινήματος άφησε ξανά χτες βράδυ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Μέγκα» ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης, επιβεβαιώνοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο του κόμματός του στην εκδήλωση και την αξιοποίηση της προβοκάτσιας τη μέρα της μεγαλειώδους απεργιακής κινητοποίησης του ΠΑΜΕ.

Ο ίδιος που το μεσημέρι της Τετάρτης κατήγγειλε πρώτος το ΠΑΜΕ ότι επιχείρησε να συντονίσει την εισβολή στη Βουλή, αφού είδε ότι η σκουριασμένη ψευτιά του δεν πιάνει τόπο, χτες άλλαξε το παραμύθι και ισχυρίστηκε ότι κινητοποιήσεις όπως αυτές που διοργανώνει το ΠΑΜΕ είναι το «υπόστρωμα» πάνω στο οποίο εκδηλώνονται οι προσπάθειες «μη ελέγξιμων στοιχείων να πλήξουν τη δημοκρατία».

Με διαφορετικά λόγια, αλλά με το ίδιο θράσος, ο Γ. Καρατζαφέρης προσπάθησε να συνδέσει τους προβοκάτορες με το μαζικό εργατικό λαϊκό κίνημα, να ενεργοποιήσει αντιδραστικά αντανακλαστικά και φοβία σε ένα τμήμα του λαού που είναι έτοιμο να βγει στο δρόμο και να διαδηλώσει ενάντια στα βάρβαρα μέτρα που ο ΛΑ.Ο.Σ. ψήφισε στη Βουλή. Για να δώσει μάλιστα αληθοφάνεια στις καταγγελίες του ισχυρίστηκε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι το ΠΑΜΕ δεν είναι πλέον ικανό να περιφρουρήσει τις κινητοποιήσεις του, υπονοώντας ότι δεν κατάφερε να ακυρώσει την προβοκάτσια στο Σύνταγμα.

Η πραγματικότητα βέβαια είναι αυτή που διαψεύδει τον Καρατζαφέρη. Αυτή την πραγματικότητα που είδαν χιλιάδες διαδηλωτές στο Σύνταγμα και εκατομμύρια ακόμα τηλεθεατές από τις τηλεοράσεις, μετέφερε με παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του «Μέγκα» ο Π. Μεντρέκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Επανέλαβε ότι η προβοκάτσια αποκρούστηκε από το ΠΑΜΕ και αυτό επιβεβαιώνεται ότι η προσπάθεια εισβολής στη Βουλή και τα επεισόδια έγιναν όταν το ΠΑΜΕ είχε φύγει από το χώρο. Εδειξε ξανά τους προβοκάτορες και κατήγγειλε τον Γ. Καρατζαφέρη ότι τους δίνει κάλυψη, επειδή αυτό εξυπηρετεί την αντιλαϊκή στρατηγική που το κόμμα του υπηρετεί.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ