Κυριακή 18 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΠΕΙΡΑΙΑ
Ξεκινούν σήμερα οι εκλογές

Αναγκαία σήμερα όσο ποτέ η ενίσχυση του ταξικού κλαδικού συνδικάτου

Βήμα προς την οργάνωση των εργαζομένων στον κλάδο του φαρμάκου και του καλλυντικού για ακόμα πιο μαχητικούς ταξικούς αγώνες θα αποτελέσει η ενίσχυση του ταξικού Συνδικάτου Αττικής - Πειραιά του κλάδου στις εκλογές που ξεκινούν σήμερα. Το Συνδικάτο του Φαρμάκου, που πρωτοστάτησε σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες των εργαζομένων για την ανάκληση απολύσεων, την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την παρεμπόδιση εργοδοτικών αυθαιρεσιών και της εργοδοτικής τρομοκρατίας, σημειώνει πως σήμερα πρέπει να γίνει ένα αποφασιστικό βήμα για την αντεπίθεση, να οργανωθούν οι εργαζόμενοι μαζικά στο συνδικάτο, να συμμετέχουν στη δράση του.

Οπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, «η μόνη ρεαλιστική διέξοδος για εμάς, για το σύνολο των εργαζομένων, για το λαό, είναι να παλέψουμε για την ικανοποίηση των σύγχρονων και πραγματικών αναγκών μας. Να παλέψουμε για ένα καθολικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας με φάρμακο ενταγμένο μέσα σε αυτό. Για τη λειτουργία κρατικού οργανισμού φαρμάκου, που θα έχει την ευθύνη της έρευνας, παραγωγής, εισαγωγής, ελέγχου και διάθεσης όλων των σύγχρονων σκευασμάτων που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά. Να σταματήσει η επιχειρηματική δράση που λυμαίνεται τον κλάδο και ευθύνεται για όλα τα προβλήματα των εργαζομένων του κλάδου».

Οι εκλογές θα διεξάγονται τις παρακάτω μέρες και ώρες: Κυριακή, 18/4 10 π.μ. - 3 μ.μ., Δευτέρα 19, 26/4 και 3/5 2 - 7 μ.μ., Τετάρτη 28/4 και 5/5 2 - 7 μ.μ. Οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους για να ψηφίσουν ταυτότητα (ή διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ.) και βιβλιάριο ασθενείας του ΙΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ