Κυριακή 26 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις που προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και έξω από τα σύνορα της χώρας, με θέμα την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο. Συγκεκριμένα:

ΣήμεραΚυριακή

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Αγίας Παρασκευής του ΚΚΕ καλούν σήμερα Κυριακή, στις 10.30 π.μ., σε συγκέντρωση για την ανάλυση των Θέσεων, στο Πνευματικό Κέντρο που βρίσκεται στην περιοχή Κοντόπευκο του δήμου. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Αγίου Κηρύκου του ΚΚΕ καλεί σήμερα Κυριακή, στην καθιερωμένη μεγάλη χοροεσπερίδα που διοργανώνει στην αίθουσα του Κουντουμά. Το έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την εγκατάσταση του «902 Αριστερά στα FM» στην Ικαρία καθώς και για τις ανάγκες του 16ου Συνεδρίου του Κόμματος.

- Η Επιτροπή Ετεροδημοτών Λέσβου - Λήμνου και η Νότια Αχτίδα του ΚΚΕ, διοργανώνουν περιοδεία στα καφενεία (Μυτιληναίικα) της Νέας Σμύρνης και ανάλυση των Θέσεων της ΚΕ για το 16ο Συνέδριο (στο καφενείο του Τάσου) με τον βουλευτή Λέσβου του Κόμματος Σταύρο Σκοπελίτη, σήμερα Κυριακή, ώρα 10.30 το πρωί.

Αύριο Δευτέρα

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Καλλιθέας του ΚΚΕ καλούν στην παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το Συνέδριο, που θα γίνει αύριο Δευτέρα, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας. Θα μιλήσει ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Καισαριανής του ΚΚΕ διοργανώνουν αύριο Δευτέρα, στις 6.30 μ.μ., συγκέντρωση για την ανάλυση των Θέσεων της ΚΕ για το Συνέδριο, στο Δημαρχείο Καισαριανής. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη, 28/11

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Κερατσινίου του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση για τις θέσεις στο δημαρχείο Κερατσινίου, στις 6.30μ.μ. Ομιλητής θα είναι ο Σήφης Κωτσαντής, γραμματέας της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη, 29/11

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Αιγάλεω του ΚΚΕ καλούν στην παρουσίαση των Θέσεων, την Τετάρτη, 29/11, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου «Γιάννης Ρίτσος», στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Οι Κομματικές Οργανώσεις Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση, την Τετάρτη, 29/11, στις 6μ.μ., για την ανάλυση των Θέσεων, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Ελευθερίου Βενιζέλου 55). Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-Οι ΚΟ Γαλατσίου του ΚΚΕ καλούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο, την Τετάρτη 29/11, στις 7 μ.μ., στην καφετερία «Βέρα» (Πρωτοπαπαδάκη 6 - Παλιό Τέρμα). Θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Επίσης, στις 29/11, η Εργατοϋπαλληλική ΚΟΒ της Ανατολικής Αχτίδας του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «Εργασιακές σχέσεις, ανεργία και Θέσεις της ΚΕ για το 16ο Συνέδριο», στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Οι ΚΟ Πετρούπολης του ΚΚΕ καλούν την Τετάρτη, 29/11, στις 6.30μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρου του Δήμου όπου θα γίνει παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο. Θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος, βουλευτής του Κόμματος.

- Η ΚΟΒ Παιδείας Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση για τις θέσεις της ΚΕ για το Συνέδριο, την Τετάρτη, 29/11, ώρα 6μ.μ., στον 3ο όροφο του παλιού δημαρχείου Ν. Ιωνίας.

- Η ΝΕ Νοτίου Δωδεκανήσου του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση, την Τετάρτη, 29/11, στις 6μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ για το 16ο Συνέδριο του Κόμματος. Ομιλητής θα είναι ο Στ. Λουκάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Πέμπτη, 30/11

- Η ΚΟΒ ΕΥΔΑΠ του ΚΚΕ καλεί στην εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων για το 16ο Συνέδριο, την Πέμπτη, 30/11, και ώρα 6μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ. Ομιλητής θα είναι ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ