Κυριακή 26 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΑΕΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Δε συμμετέχει στους σημερινούς γιορτασμούς της Νομαρχίας

H NE Θεσσαλονίκης της ΠΕΑΕΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει τη δημοσιοποίηση από τη Νομαρχία ότι η ΠΕΑΕΑ συμμετέχει στους σημερινούς γιορτασμούς που οργανώνει η Νομαρχία.

«Η ΝΕ Θεσσαλονίκης της Πανελλήνιας Ενωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ), δεν παίρνει μέρος στις εκδηλώσεις που οργανώνει η Νομαρχία Θεσσαλονίκης σήμερα, στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης.

Η δημοσίευση στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας από τη Νομαρχία έγινε αυθαίρετα και χωρίς τη συγκατάθεση της διοίκησης της ΠΕΑΕΑ Θεσσαλονίκης.

Η ΝΕ της ΠΕΑΕΑ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει την ενέργεια τής Νομαρχίας Θεσσαλονίκης και τη θεωρεί προκλητική και προβοκατόρικη. Την ημέρα της Εθνικής Αντίστασης η ΠΕΑΕΑ τη γιορτάζει μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης στις 9 Μαΐου - μέρα νίκης των λαών ενάντια στο φασισμό.

Την επέτειο του Γοργοπόταμου η ΠΕΑΕΑ τη γιορτάζει σαν μια μεγάλη μάχη των ανταρτών του ΕΛΑΣ και του ΕΔΕΣ ενάντια στους κατακτητές, που φέτος θα γιορταστεί στις 3 Δεκεμβρίου 2000 στον τόπο της ανατίναξης της γέφυρας. Καλούμε τους αγωνιστές να πάρουν μέρος και να τιμήσουν την επέτειο».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ