Σάββατο 25 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Καταπατούν την κυριακάτικη αργία

Τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και των καταστημάτων τροφίμων στις χαρακτηρισμένες τουριστικές περιοχές του νομού Θεσσαλονίκης και την Κυριακή αποφάσισε χτες η διεύθυνση απασχόλησης και εργασίας της νομαρχίας.

Οπως καταγγέλλει η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης «μέσα σ' ένα μήνα ο νομάρχης αλλάζει απόφαση. Γιατί; Γιατί πρέπει να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των εργοδοτών. Γιατί πρέπει να συμφωνήσει με τον πολιτικό του φίλο βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ που πιέζει από την αρχή της συζήτησης γι' αυτό το ωράριο. Γιατί τελικά πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για την απελευθέρωση του ωραρίου, που τόσο πολύ επιθυμούν τα μεγάλα πολυκαταστήματα», σημειώνει η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων.

Το μέτρο αφορά στους Δήμους Αγίου Γεωργίου, Θερμαϊκού, Μηχανιώνας, Επανομής, Μίκρας και Ρεντίνας.

Η Ενωση Εμποροϋπαλλήλων καταγγέλλει το νομάρχη και ζητάει την ανάκληση της χτεσινής απόφασης και την τήρηση της αρχικής απόφασης(23/10/2000). Επίσης καλεί τους βουλευτές της Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης όλων των κομμάτων και τους επαγγελματικούς φορείς να πάρουν θέση και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ