Σάββατο 5 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
φωτό

Στις 10.12.09 συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε από κοντά μας ο ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΗΣ.

Σήμερα Σάββατο 5.12.09 και ώρα 9.30 π.μ., τελούμε το ετήσιο μνημόσυνό του στον Αγιο Νικόλαο Αμαρουσίου.

Στη μνήμη του Ηλία Νικόλη, η οικογένειά του προσφέρει στην ΚΟ Αμαρουσίου 200 ευρώ, για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτό

Το 40ήμερο μνημόσυνο της πολυαγαπημένης μας ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑ, θα γίνει στον Αγιο Αθανάσιο Λαμίας την Κυριακή 6 Δεκέμβρη.

Στη μνήμη της προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ, ο σύζυγος, τα παιδιά και τα εγγόνια της.

***

Αύριο Κυριακή 6.12.09, ώρα 9 π.μ., στην εκκλησία Αγίου Δημητρίου Δάφνης γίνεται το 40ήμερο μνημόσυνο του ΘΑΝΑΣΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που γεννήθηκε, το 1918, στη Δάφνη Λίμνης Εύβοιας. Ηταν αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και φίλος του ΚΚΕ.

Στη μνήμη του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και ο σ. Γιάννης Γεωργίου προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Κάτω Ιλίου.

***

φωτό 2.

Αύριο Κυριακή 6.12.09, ώρα 10.15 π.μ., στον ιερό ναό Αγίας Ειρήνης Γαλατσίου (Βεΐκου) κάνουμε το μνημόσυνο των αγαπημένων μας γονιών: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Η μητέρα μας έφυγε από τη ζωή στα 68 της χρόνια, στις 21.12.2003. Ηταν πιστή οπαδός και ψηφοφόρος του ΚΚΕ. Ο Πατέρας μας έφυγε στα 83 του χρόνια, στις 4.12.2008, Κομμουνιστής και αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης. Μαχητής του 11ου Λόχου του εφεδρικού ΕΛΑΣ Γαλατσίου (με ξεχωριστή παλικαριά, όπως μολογάνε οι συμπολεμιστές - σύντροφοί του). Πήρε μέρος σε μάχες και συγκρούσεις με τους κατακτητές και ντόπιους συνεργάτες τους στη γύρω περιοχή, καθώς και στις μάχες του Δεκέμβρη του 1944. Πάντα παρών στους κατοπινούς αγώνες του εργατικού και κομμουνιστικού κινήματος. Πιστός και αταλάντευτος στα ιδανικά που πίστεψε, για ειρήνη και σοσιαλισμό. Για την αντιστασιακή του δράση οι μεταδεκεμβριανές κυβερνήσεις τού επιφύλαξαν εξορίες και Μακρόνησο. Η σκέψη μας είναι πάντα κοντά σας αγαπημένοι μας γονείς.

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ
Τιμώντας τη μνήμη σας, προσφέρουμε 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ και την ανέγερση του Μνημείου των παλικαριών μας του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

Τα παιδιά σας: Βάσω και Κώστας.


ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΗΣ
ΗΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΑ

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ