Σάββατο 5 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφορές στο ΚΚΕ

-- «Για τους αγώνες που συνεχίζονται και για τη διεθνιστική αλληλεγγύη και δράση του ΚΚΕ», ο Α.Π. προσφέρει 1.000 ευρώ.

-- Η Γιατρός Ειρήνη Μουτζούρη προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ, στη μνήμη των αγωνιστών γονιών της ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ και ΣΟΦΙΑΣ, μέσω ΚΟ ΙΚΑ της Αχτίδας Υγείας.

-- Ο σ. Θωμάς Κεφαλής προσφέρει, μέσω ΚΟ Μελισσίων, 500 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, του κόμματος των αγώνων και των θυσιών, για το σοσιαλισμό.

-- Ο αντιστασιακός Αλέξανδρος Ζωγράφος, από τη Ματαράγκα Μεσολογγίου, κάτοικος Ιλίου, προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Ιλίου.

-- Στη μνήμη των φίλων και συντρόφων ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΚΟΥΛΑ και ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΤΜΕΡΙΔΗ (Ανανία), στελέχη του ΚΚΕ και αγωνιστές της ΕΑ και του ΔΣΕ και καθηγητές στην Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών της ΚΕ του ΚΚ Βουλγαρίας, όπως και στο φίλο και σύντροφό τους ΜΑΚΗ ΠΑΡΕΝΤΗ, η Χρυσούλα και ο Γιώργος Πολυμερίδης προσφέρουν 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ζωγράφου.

-- Η Γεωργία Χριστοδουλάκη προσφέρει, μέσω ΚΟ Πετρούπολης, 100 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ και την ανέγερση του Μνημείου στη Φλώρινα.

-- Η Ντέπυ και ο Χρυσόστομος Τσακίρογλου προσφέρουν για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 300 ευρώ.

-- Ο Αλέκος Καρυάς, αγωνιστής της ΕΑ και μαχητής του ΔΣΕ, προσφέρει 50 ευρώ για το Μνημείο της Φλώρινας, μέσω ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ζωγράφου.

-- Ο Αρίστος Καμαρινός, στέλεχος του ΔΣΕ, προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Αργυρούπολης, 100 ευρώ, στη μνήμη των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

-- Ο Βαγγέλης Αγγελάκης, στη μνήμη των γονιών του ΣΤΕΦΑΝΟΥ και ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ, των αδελφών του ΔΗΜΗΤΡΗ και ΘΩΜΑ και της γυναίκας του ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ, πρόσφερε 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Μπραχαμίου, στο ΚΚΕ.

-- Ο Νίκος Σαρχογιαννόπουλος, στη μνήμη της γυναίκας του ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ και του αδελφού του ΣΑΡΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΗ, δίνει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Μπραχαμίου.

-- Ο Σταύρος Κελεπούρας, στη μνήμη του αδελφού του ΣΠΥΡΟΥ ΚΕΛΕΠΟΥΡΑ και του εξαδέλφου του ΠΕΤΡΟΥ ΝΑΣΗ, που σκοτώθηκαν στη μάχη της Θεσσαλονίκης, το 1947, προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγ. Δημητρίου.

-- Η ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Πετρούπολης προσφέρει 200 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Πετρούπολης, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος και το Μνημείο στη Φλώρινα.

-- Ο Κων/νος Μυλωνόπουλος, στη μνήμη των γονιών του ΧΡΗΣΤΟΥ και ΑΝΝΑΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, του αδερφού του ΛΕΥΤΕΡΗ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ και του γαμπρού του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ, προσφέρει, μέσω ΚΟ Ανελκυστήρων ΕΒΕ της ΚΟΑ, 100 ευρώ στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

-- Ο Γιώργος Πίκουλας προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Φιλαδέλφειας, 150 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση και 50 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου στη Φλώρινα

-- Στη μνήμη όλων των αγωνιστών από τη Νέα Ζίχνη Σερρών που «έπεσαν» στις μάχες, είτε ως ΕΛΑΣίτες είτε ως μαχητές του ΔΣΕ πολεμώντας για μια κοινωνία δίκαιη - ειρηνική - σοσιαλιστική χωρίς αφέντες, ντόπιους και ξένους, ο Μιχάλης Κωσταντζίκης προσφέρει μέσω ΚΟ Ντεπό Θεσσαλονίκης, 50 ευρώ, ως πρώτη δόση, για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

-- Στη μνήμη του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΗ, μαχητή του ΕΑΜ και του ΔΣΕ προσφέρω 50 ευρώ για την ανέγερση του μνημείου στη Φλώρινα.

Α. Β.

-- Αντιστασιακοί και φίλοι της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, από το Ηράκλειο Αττικής, που μεταβήκαμε στο Γοργοπόταμο, την Κυριακή 29/11/09, για να τιμήσουμε την ανατίναξη της ομώνυμης γέφυρας, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, που υπήρξε ο καθοδηγητής και αιμοδότης του Επους της ΕΑ και του ηρωϊκού ΔΣΕ, 235 ευρώ, ως ελάχιστη συμβολή στην επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

-- Οι αντιστασιακοί αγωνιστές - μέλη του παραρτήματος Υμηττού της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, πρόσφεραν, μέσω ΚΟ Υμηττού, στο ΚΚΕ για ενίσχυσή του: Κώστας Πεντεδέκας 500 ευρώ και Τάκης και Ευγενία Ψημμένου 300 ευρώ.

-- Σύντροφος από τα Τρίκαλα προσφέρει για το μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα, 50 ευρώ, μέσω της ΚΟ Τρικάλων του ΚΚΕ.

-- Με την έναρξη της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ, προσφέρουμε, μέσω της Τομεακής Οργάνωσης του ΝΟΠΕ της ΚΝΕ, 100 ευρώ. Δόξα και τιμή στο σύντροφο Νίκο Ζαχαριάδη και στους μαχητές της 3ης μεραρχίας του ΔΣΕ.

-- Ο Γιώργος Κωστικίδης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Πτολεμαΐδας, για το μνημείο στη Φλώρινα, στο χώρο όπου θάφτηκαν, περίπου, 850 ηρωικοί μαχητές του ΔΣΕ, πιστοί στα ιδανικά του κομμουνισμού, που κάθε μέρα μας θυμίζει ο ιμπεριαλισμός πόσο αναγκαίος είναι για τον εργαζόμενο λαό.

-- Με αφορμή την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, πρώην πολιτικός πρόσφυγας στη σοσιαλιστική Τσεχοσλοβακία σ. Σάββας Παπαδόπουλος, με καταγωγή από το Πευκάκι - Γρεβενών προσφέρει, μέσω της ΚΟ Γιαννιτσών 200 ευρώ για το Κόμμα και 100 ευρώ για το «Ρ», στη μνήμη των παρακάτω συναγωνιστών και συντρόφων του, των καταγόμενων από το χωριό Πευκάκι - Γρεβενών: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΛΑΖΑΡΟ (Καπετάν Νικηταράς), ΜΑΥΡΙΔΗ ΓΙΩΡΓΟ (Καπετάν Κολοκοτρώνης), ΦΛΙΚΑ ΑΡΓΥΡΗ (Καπετάν Υψηλάντης), ΑΛΤΙΚΑΤΙΔΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΘΑΝΑΣΗ, ΜΑΥΡΙΔΗ ΓΙΑΝΝΗ. Επίσης, του καταγόμενου από το χωριό Κυρακαλή - Γρεβενών ταγματάρχη του ΔΣΕ ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ. Του καταγόμενου από το χωριό Καρπερό - Γρεβενών, ταγματάρχη του ΔΣΕ επίσης, ΑΜΑΝΑΤΙΑΔΗ ΓΙΩΡΓΟΥ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ