Τρίτη 3 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Βιβλιοπαρουσιάσεις μέσα στο Νοέμβρη

Σειρά βιβλιοπαρουσίασεων διοργανώνει τις επόμενες μέρες η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ και οι αντίστοιχες Οργανώσεις της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Την Τρίτη 10 Νοέμβρη

Στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου), παρουσίαση του βιβλίου «Από την 4η Αυγούστου ως τις μέρες μας» του Μάκη Μαΐλη. Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ. Την εκδήλωση διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ.

Την Πέμπτη 12 Νοέμβρη

Στις 6:30 μ.μ., στα ΤΕΙ Πειραιά, παρουσίαση του βιβλίου «Ο Λένιν για τη σοσιαλιστική οικοδόμηση». Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Κομματική Οργάνωση ΑΕΙ ΤΕΙ της ΚΟΑ και η Οργάνωση Περιοχής ΤΕΙ της ΚΝΕ.

Την Παρασκευή 13 Νοέμβρη

Στις 6:30 μ.μ., στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, παρουσίαση του βιβλίου «Το λεύκωμα της Κομμουνιστικής Διεθνούς 1919-1943», με ομιλητή τον Φάνη Παρή, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Κομματική Οργάνωση ΑΕΙ ΤΕΙ της ΚΟΑ και η Οργάνωση Σπουδάζουσας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ