Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΝΕΟΛΑΙΑ
Αλλες φεστιβαλικές εκδηλώσεις

Το 35ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ταξιδεύει αυτή τη βδομάδα και σε μια σειρά ακόμα πόλεις. Συγκεκριμένα:

Την Πέμπτη 10 Σεπτέμβρη
  • Στην Κομοτηνή, στο Δημοτικό Θέατρο, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα, θεατρικό, συναυλίες από ερασιτεχνικά συγκροτήματα και συναυλία με το Χρήστο Θηβαίο.
Την Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη
  • Στην Αλεξανδρούπολη, στο πάρκο, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα, θεατρικό, συναυλίες με ερασιτεχνικά συγκροτήματα και συναυλία με τον Αγάθωνα.
Το Σάββατο 12 Σεπτέμβρη
  • Στις Σέρρες, στο πάρκο (θερινό θεατράκι), στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα, λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι με τους κομπανία του Μινιόρε, χορευτικό με τον πολιτιστικό - λαογραφικό σύλλογο «Αγίου Πνεύματος» και συναυλία ροκ με τους «Τρεις λαλούν».
  • Στην Ξάνθη, στο πάρκο (δίπλα λιμνίο), στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα, θεατρικά και συναυλίες.
  • Στην Καβάλα, στο πάρκο Φαλήρου, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα, θεατρικά, συναυλίες ερασιτεχνικών συγκροτημάτων και συναυλία με τον Διονύση Τσακνή.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ