Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
Αλλες φεστιβαλικές εκδηλώσεις

Το 35ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» ταξιδεύει αυτή τη βδομάδα και σε μια σειρά ακόμα πόλεις. Συγκεκριμένα:

Αύριο Πέμπτη
  • Κομοτηνή, στο Δημοτικό Θέατρο, 7.30 μ.μ. Ομιλητής Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα: Θεατρικό, συναυλίες από ερασιτεχνικά συγκροτήματα και συναυλία με τον Χρήστο Θηβαίο.
  • Λιβαδειά, στην Κρύα, 8.30 μ.μ. Ομιλητής Θανάσης Τζίμας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Ακόμα: Μουσικό πρόγραμμα με πολιτικά τραγούδια.
Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη
  • Αλεξανδρούπολη, στο πάρκο, 8 μ.μ. Ομιλητής Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα: Θεατρικό, συναυλίες με ερασιτεχνικά συγκροτήματα και με τον Αγάθωνα.
  • Σπάρτη, στο πάρκο Ευαγγελίστριας, 8.30 μ.μ. Ομιλητής Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα: Αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο και συναυλία με νεανικά συγκροτήματα.
  • Πύργος, στο Δημοτικό Πάρκο, 8 μ.μ. Ομιλητής Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Κόρινθος, στην πλατεία Φλοίσβου, 7.30 μ.μ. Ομιλητής Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Παρασκευή 11 και Σάββατο 12 Σεπτέμβρη
  • Καλαμάτα, στο Πάρκο του Λιμενικού, 7 μ.μ. Το Σάββατο, θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα: Την Παρασκευή, συζήτηση για την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές, αφιέρωμα στο εργατικό αγγλικό και αμερικάνικο τραγούδι από τους «ΗΕΧ», συναυλία του Χρήστο Θηβαίο, λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι με τους Παναγιώτη Καντζιλιέρη, Σωτήρη Πιθέα, Δημήτρη Καντζιλιέρη και Πέπη Κοκορόγιαννη. Το Σάββατο, συνάντηση νέων καλλιτεχνών, μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο από τον Κώστα Καζάκο και μελοποιημένα ποιήματά του από την ορχήστρα του Τάκη Σταθέα, γλέντι με τον Αγάθωνα.
  • Μυτιλήνη, στο Αρχοντικό Γεωργιάδη (Επάνω Σκάλα), 8 μ.μ. Το Σάββατο θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα: Την Παρασκευή, ροκ συναυλία, αφιέρωμα στον Νίκο Μπελογιάννη, ομιλία από τον γραμματέα του ΝΣ Λέσβου της ΚΝΕ, Γιώργο Ντουνούση και συναυλία με τους «Μάγμα». Το Σάββατο, αφιέρωμα στην ποίηση με τίτλο «Οι στίχοι είναι μαχητές», συναυλία με τους «Group Therapy», λαϊκό γλέντι.
Σάββατο 12 Σεπτέμβρη
  • Ηράκλειο Κρήτης, στο πάρκο Κομμένο Μπεντένι. Ομιλητής Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα: Συναυλίες από μαθητικά συγκροτήματα και από τον Χρήστο Θηβαίο.
  • Σέρρες, στο πάρκο (θερινό θεατράκι), 8 μ.μ. Ομιλητής Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής. Ακόμα: Λαϊκό ρεμπέτικο γλέντι με τους κομπανία του Μινιόρε, χορευτικό με τον πολιτιστικό - λαογραφικό σύλλογο «Αγίου Πνεύματος» και συναυλία ροκ με τους «Τρεις λαλούν».
  • Ξάνθη, στο πάρκο (δίπλα λιμνίο), 8 μ.μ. Ομιλητής Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής. Ακόμα: Θεατρικά και συναυλίες.
  • Καβάλα, στο πάρκο Φαλήρου, 8 μ.μ. Ομιλητής Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Ακόμα: Θεατρικά, συναυλίες ερασιτεχνικών συγκροτημάτων και συναυλία με τον Διονύση Τσακνή.
  • Τρίπολη, στο Θεατράκι στα Κλωνατζίδικα, 8 μ.μ. Ομιλητής Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Ακόμα: Συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα.
Σάββατο 12 και Κυριακή 13 Σεπτέμβρη
  • Χανιά, στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, 8.30 μ.μ. Την Κυριακή θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα: Το Σάββατο συναυλίες από μαθητικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα, αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο και στον Μάνο Κατράκη. Την Κυριακή συναυλία από τον Χρήστο Θηβαίο.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ