Κυριακή 12 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ με ισχυρό ΚΚΕ - ισχυρό κίνημα

Στις εκλογές κρίνεται αν το κίνημα θα είναι σε θέση, ενισχύοντας το ΚΚΕ και καταδικάζοντας τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, να παλέψει από καλύτερες θέσεις

  • Στις ευρωεκλογές, παράλληλα με τους αγώνες, βασικό είναι τι θα βγάλει η κάλπη. Η μετακίνηση από τη ΝΔ προς το ΠΑΣΟΚ ή από το ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ δε βγάζει τίποτα καλό για το λαό. Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της ΕΕ, όπως και ο ΛΑ.Ο.Σ. Το ΚΚΕ είναι με την ευρωπαϊκή εργατική τάξη, με τους ευρωπαϊκούς λαούς.
  • Στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές το περιεχόμενο είναι ενιαίο. Είναι το σύνολο των καθημερινών λαϊκών προβλημάτων, δουλειά, μισθοί, Παιδεία, Υγεία, περιβάλλον, συντάξεις, διακοπές, ελεύθερος χρόνος, υγιεινή και ασφάλεια στους τόπους δουλειάς, αγροτικό εισόδημα, κατάσταση αυτοαπασχολούμενων, ΝΑΤΟ, βάσεις, στρατιωτικές δαπάνες.
  • Οταν λέμε απειθαρχία, ανυπακοή, εννοούμε ότι δε συμφέρει τους εργαζόμενους η εφαρμοζόμενη πολιτική. Η ψήφος στις ευρωεκλογές πρέπει να είναι ψήφος συνείδησης και όχι χαλαρή. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίσουν ΚΚΕ ακόμη και αν δε συμφωνούν σε όλα μαζί του.

ΣΕΛ.  5,    8  -  10,    19  -  22

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org