Τρίτη 10 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τις Θέσεις για το 18ο Συνέδριο

-- Η ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τις θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής για το 18ο Συνέδριο και την οικονομική εξόρμηση, στην Κυπαρισσία αύριο Τετάρτη στις 7.30 μ.μ. στην ταβέρνα «Αρκαδιά» στην πάνω πόλη. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για το 18ο Συνέδριο» οργανώνει η ΚΟΒ Κατασκευών της Οργάνωσης Πόλης Ηρακλείου του ΚΚΕ αύριο Τετάρτη 11 Φλεβάρη. Η σύσκεψη θα γίνει στα γραφεία της Επιτροπής Πόλης Ηρακλείου του ΚΚΕ στην οδό 1821 αρ. 39 στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Νίκο Μανουσάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Αργολίδας του ΚΚΕ και το ΝΣ της ΚΝΕ καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Οι θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το σοσιαλισμό», την Πέμπτη 12/2, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέας της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Στην Κοκκινιά

H ΚΟ Κοκκινιάς του ΚΚΕ διοργανώνει συσκέψεις για τις Θέσεις της ΚΕ για το Σοσιαλισμό μπροστά στο 18ο Συνέδριο του Κόμματος. Συγκεκριμένα:

-- Την Παρασκευή 13/2 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ Αγίας Τριάδας Κοκκινιάς (Τερψιθέας 6). Ομιλητής ο Παν. Κατηφές, μέλος του ΓΠ της ΚΟΠ.

-- Τη Δευτέρα 16/2 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Κοκκινιάς (Κύπρου και Ηλιουπόλεως). Ομιλητής ο Θανάσης Βλότζος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 16/2 στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΒ Μπελογιάννη Κοκκινιάς (Σμύρνης 64). Ομιλητής ο Ορέστης Διαμαντόπουλος, μέλος της ΑΕ Κοκκινιάς.

Στη Θεσσαλονίκη

Συσκέψεις πραγματοποιούνται επίσης για τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό.

  • Η ΚΟΒ Πυλαίας, αύριο, Τετάρτη 11/2, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στην Πυλαία.
  • Η ΚΟΒ Χαριλάου, αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Κόμματος στη Χαριλάου.
  • Η ΚΟΒ Κ.Τούμπας, αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ. στα γραφεία του ΚΚΕ στην Κάτω Τούμπα.
  • Η ΚΟΒ Καλλιθέας, την Πέμπτη 12/2, στις 7 μ.μ. στα γραφεία Καλλιθέας του ΚΚΕ.
  • Η Αχτίδα Εκπαιδευτικών της ΚΟΘ του ΚΚΕ, την Πέμπτη 12/2, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟΘ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ