Κυριακή 25 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
Ντέρμπι στο Χαριλάου

Το ντέρμπι στο Χαριλάου ανάμεσα στον Αρη και τον ΠΑΟΚ «κλέβει» την παράσταση σήμερα στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Το ματς στη Θεσσαλονίκη αρχίζει στις 19.00 (NET) και οι δυο ομάδες δηλώνουν έτοιμες για το θετικό αποτέλεσμα. Ο νεος τεχνικός γηπεδούχων Βραζιλιάνος Μαζίνιο που αντικατέστησε τον Κίκε Χερνάντεθ, μετά τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟ την περασμένη αγωνιστική, δε χάνει την αισιοδοξία του: «Ο αγώνας με τον ΠΑΟ ανήκει στο παρελθόν. Πάμε για τη νίκη αν και ασφαλώς σεβόμαστε τον αντίπαλο, που είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε στους τρεις βαθμούς».

Στην αντίπερα όχθη ο προπονητής του δικεφάλου Φερνάντο Σάντος τονίζει: «Είμαστε σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι αν παίξουμε έξυπνα και δυνατά μπορούμε να αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο, όμως μια νίκη απέναντι στον Αρη σου ανεβάζει την ψυχολογία για τη συνέχεια».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της ΑΕΚ απέναντι στον Πανιώνιο (19.00 NOBA). Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, αναφερόμενος στην αναμέτρηση, είπε μεταξύ άλλων: «Μπορεί ο Πανιώνιος να προέρχεται από ήττα, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα χτυπήσει το ματς. Χρειάζεται προσοχή και πειθαρχία σε όλο το διάστημα του αγώνα, ώστε να συνεχίσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα».

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σήμερα με τις αναμετρήσεις: Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός (15.00), Πανθρακικός - Ηρακλής (15.00), Θρασύβουλος - Ξάνθη (16.45 NOBA), Λάρισα - Σέρρες (16.45 ALPHA).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ