Τετάρτη 21 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ελεεινή κοροϊδία

Αν κάποιος θα ήθελε να διαπιστώσει ποιο είναι το άκρον άωτον του εμπαιγμού, του πολιτικαντισμού και της κοροϊδίας του λαού, θα του αρκούσε να ακούσει κάποιες δηλώσεις εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, με τις οποίες κατηγορούν τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ, ενώ όταν ήταν οι ίδιοι στην κυβέρνηση έκαναν ακριβώς τα ίδια!

Να λοιπόν τι δήλωσε πριν λίγες μέρες ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Δημοσίων Εργων, Γ. Μαγκριώτης, προς τους εργαζόμενους της ΕΥΑΘ ΑΕ: «Η νεοδημοκρατική κυβέρνηση, δυστυχώς, μόνο αδιαφορία δείχνει για τα προβλήματα της ΕΥΑΘ και των εργαζομένων, τα οποία καθημερινά οξύνονται... Το μόνο που γνωρίζει είναι να αυξάνει την τιμή του νερού... Η εκμετάλλευση και παροχή νερού αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που καθημερινά μειώνεται, και πρέπει να γίνεται από το Δημόσιο».

Τι κι αν την ιδιωτικοποίηση του 28% της ΕΥΑΘ την έκανε το ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα πλέον αυτή να παραχωρεί τομείς της δραστηριότητάς της σε υπεργολάβους, ενώ προχώρησε σε αυξήσεις τιμολογίου μέχρι και 33% για το 2007 και προδιαγεγραμμένες ετήσιες αυξήσεις - και στην τιμή του νερού και στα τέλη αποχέτευσης - μέχρι το 2011!

Τι κι αν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην ιδιωτικοποίηση και της ΕΥΔΑΠ, την οποία ο λαός πλήρωσε επίσης πανάκριβα με αυξήσεις στα τέλη αποχέτευσης πάνω από 80%, και στο νερό μέχρι και πάνω από 150%!

Ο λαός βέβαια δεν «τσιμπάει». Απλώς περιμένει να δει σε τι επίπεδο γελοιότητας θα φτάσει η κατάντια τους και ο μαυρογιαλουρισμός τους...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ