Σάββατο 17 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση με την Ενωση Διπλωματικών Υπαλλήλων

Με μέλη του ΔΣ της Ενωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων συναντήθηκε χτες στον Περισσό η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχαμε μια ενημερωτική συνάντηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των διπλωματών. Ακούσαμε τα προβλήματά τους, τις σκέψεις τους. Εχουν πια μία διαμορφωμένη πείρα από τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, αφού όλοι είναι εν ενεργεία, πότε στην Ελλάδα και πότε έξω και πρέπει να σας πω ότι εμείς με κατανόηση βλέπουμε τις ανησυχίες τους, τις θέσεις, τα αιτήματα που έβαλαν και θα δώσουμε καταρχήν συνέχεια σε αυτή τη συνομιλία και στην κατάλληλη στιγμή θα σταθούμε δίπλα τους».

Εκ μέρους της Ενωσης ο κ. Τσαμαδός τόνισε: «Συναντήσαμε σήμερα την κ. Παπαρήγα, μας δέχτηκε, μας άκουσε, μας είπε τις σκέψεις της κι εμείς τις δικές μας, τα αιτήματά μας. Πιστεύουμε ότι πρέπει να έρθουμε κοντύτερα στην ελληνική κοινωνία την οποία με μεγάλη λύπη αποχωριζόμαστε, η μισή μας καριέρα είναι στο εξωτερικό, έχουμε προβλήματα, είμαστε εργαζόμενοι και πιστεύουμε ότι η σημερινή μας συνάντηση ήταν πολύ σημαντική και ελπίζουμε να υπάρξει και συνέχεια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ