Σάββατο 17 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΡΗΤΗ
Στην τελική ευθεία για την υπερκάλυψη

Στην τελική ευθεία για την κάλυψη του πλάνου της οικονομικής εξόρμησης βρίσκεται η ΚΟ Κρήτης που έχει καλύψει το 74,94%. Με κεντρικό σύνθημα την ενίσχυση του Κόμματος για την οικοδόμηση του κτιρίου που θα στεγάσει το αρχείο του ΚΚΕ, οι κομμουνιστές της Κρήτης έχουν ριχτεί στη μάχη της οικονομικής εξόρμησης απευθυνόμενοι πιο πλατιά από κάθε φορά στους εργαζόμενους, στη νεολαία και τα άλλα λαϊκά στρώματα του νησιού.

Μέχρι τώρα, στην πρώτη θέση βρίσκεται η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ έχοντας καλύψει το 82,5% του πλάνου της και ακολουθούν η ΝΕ Χανίων με 82,06%, η Επιτροπή Υπαίθρου Ηρακλείου με 73%, η Επιτροπή Πόλης Ηρακλείου με 65,93% και η ΝΕ Λασιθίου με 64% του πλάνου της.

Αναφερόμενος στην εξέλιξη και πορεία της οικονομικής εξόρμησης στην πόλη του Ηρακλείου ο Σάββας Βασιλειάδης, γραμματέας της Επιτροπής Πόλης και μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, μας λέει: «Η οργάνωση της πόλης του Ηρακλείου αυτές τις μέρες, μετά τις γιορτές, κλιμακώνει την προσπάθεια για την υπερκάλυψη του φιλόδοξου πλάνου της. Ολες οι ΚΟΒ δίνουν τη μάχη ολοκληρωμένα, με σχεδιασμό που, εκτός του οικονομικού στόχου, περιλαμβάνει φιλόδοξους στόχους για το άπλωμα της δράσης μας σε εκατοντάδες εργατοϋπαλλήλους και νεολαίους και το δυνάμωμα της πολιτικής επιρροής του Κόμματός μας. Φιλοδοξούμε, συμπληρώνει, μέχρι και την τελευταία μέρα της εξόρμησης υπερβάλλοντας εαυτούς, αντιμετωπίζοντας αντικειμενικές και υποκειμενικές αδυναμίες και καθυστερήσεις, να τερματίσουμε στις πρώτες θέσεις των οργανώσεων».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ