Τρίτη 11 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Η «κουτάλα»...

«Καθεστωτικοί». «Φίρερ και Ντούτσε». «Ανθρωποι της διαπλοκής» και «Οργανα των οικονομικών συμφερόντων». «Συνωμότες», «Ανίκανοι» και «Βαρόνοι». Κλέφτες και λαμόγια που «πλούτισαν». «Οργανα της Δεξιάς» και «Οργανα του κατεστημένου». «Υποκριτές» και «Εκπρόσωποι της οικογενειοκρατίας». «Σύντροφοι» που άφηναν υπονοούμενα για το «πόθεν έσχες» των εσωκομματικών αντιπάλων τους. «Υποκινούμενοι από κέντρα της μιντιοκρατίας». «Αποστάτες τύπου '65 και '89». «Συκοφάντες»...

*

Πολύ καλά θυμάστε. Πρόκειται για - μερικά μόνο - από τα «γλυκόλογα» που αντηλλάγησαν πέρυσι και για ένα περίπου δίμηνο μεταξύ των δύο παρατάξεων που είχαν στηθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της διεκδίκησης της προεδρίας του κόμματος από τους Παπανδρέου - Βενιζέλο.

Σήμερα, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τότε επανεκλογή του κ. Παπανδρέου, στις 11 Νοέμβρη 2007. Και, φυσικά, οι φορείς των παραπάνω χαρακτηρισμών και ύβρεων, αφού ...σκουπίστηκαν, δηλώνουν και συνεχίζουν να είναι «μαζί και ενωμένοι» με στόχο την «κουτάλα» (σ.σ.: συγγνώμη, την «προσφορά προς τον τόπο» θέλαμε να πούμε...).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ