Σάββατο 7 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ντέρμπι με το «καλημέρα»

Με νίκη στα Βριλήσια, θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο νταμπλούχος Πανελλήνιος

Associated Press

Με νίκη στα Βριλήσια, θέλει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο νταμπλούχος Πανελλήνιος
Ανοίγουν σήμερα και αύριο την αυλαία τους τα πρωταθλήματα χάντμπολ ανδρών και γυναικών της Α1. Οι 12 ομάδες ρίχνονται στη «μάχη» με στόχο την καλή αρχή, που, ως γνωστόν, «είναι και το ήμισυ του παντός». Οι ανακατατάξεις στις ομάδες πολλές, τόσο στις τεχνικές ηγεσίες, όσο και στους παίκτες που άλλαξαν σύλλογο το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Από νωρίς στα δύσκολα για τους «μεγάλους» στην Α1 ανδρών, καθώς με το «καλημέρα» έχουμε τις πρώτες «κόντρες». Ο Αρχέλαος υποδέχεται τον Ιωνικό (18:00) και ελπίζει ότι θα πάρει τους βαθμούς της νίκης από ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι ειδικά στην αρχή της νέας χρονιάς. Από την άλλη, ο Ιωνικός του Παναγιώτη Ιατρούδη, επιθυμεί ένα καλό αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της Κατερίνης και να αναλάβει και πάλι δράση, μετά την όχι και τόσο καλή πορεία που έκανε πέρσι. Στα Βριλήσια, η ομώνυμη ομάδα φιλοξενεί τον νταμπλούχο Πανελλήνιο (19:15). Η ομάδα του Γιώργου Ζαχαράκη έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα, που ναι μεν κατέκτησε πέρσι για πρώτη φορά τους δύο τίτλους, εγκατέλειψε δε πρόωρα τα ευρωπαϊκά γήπεδα μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια έχουν ως εξής: (18:30) Σχ. Ξυνή - Αθηναϊκός και (18:30) ΒΑΟ - ΣΑΚΑ.

Αύριο θα γίνει το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του Κιλκίς και του Δούκα. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το γήπεδο του Κιλκίς στις 15:30 από την ΕΤ-3.

Παράλληλα με το 19ο πρωτάθλημα ανδρών, σήμερα ξεκινάει και ολοκληρώνεται αύριο το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών. Τα σημερινά παιχνίδια έχουν ως εξής: Φιλαθλητικός - Θρίαμβος, Εθνικός Κοζάνης - Παναθλητικός, ενώ αύριο θα γίνουν οι συναντήσεις Αρης Νικαίας - Ν. Ιωνία, Αθηναϊκός - Ελπίδες Δράμας και Μακεδονικός - Ζαφειράκης Νάουσας. Το παιχνίδι μεταξύ Αναγέννησης Αρτας και Φιλίππου Βεροίας θα γίνει την Τετάρτη 18/10, καθώς η ομάδα της Αρτας δίνει το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της, «κόντρα» στη Σπόνο Νότβιλ, στα πλαίσια των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αγώνας που θα γίνει στην Ελβετία θα αρχίσει στις 18:00 και είναι ο πρώτος, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στην Αρτα στις 14/10.


Κορυφή σελίδας
Διακήρυξη της ΚΕ του ΚΚΕ για τη συμπλήρωση 80 χρόνων από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ