Τετάρτη 1 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στόχος να φτάσουν παντού οι Θέσεις για το Συνέδριο

Πανεξόρμηση με αυξημένα πλάνα διακίνησης του «Ρ» την Κυριακή

Μια πανεξόρμηση, με την οποία θα επιχειρηθεί να φτάσουν οι κομμουνιστές και οι ΚΝίτες της Θεσσαλονίκης όσο γίνεται πιο πλατιά στον κόσμο, θα αποτελέσει την Κυριακή η διακίνηση του «Ρ» με τις Θέσεις του Κόμματος για το 18ο Συνέδριο. Ολες οι Κομματικές Οργανώσεις και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ έχουν καθορίσει τα ιδιαίτερα αυξημένα πλάνα, έχουν αποφασιστεί οι χώροι όπου θα γίνουν οι εξορμήσεις και σκοπός της ΚΟΘ του ΚΚΕ είναι να φτάσουν οι Θέσεις του Κόμματος για το Συνέδριο σε κάθε άκρη της πόλης.

«Ηδη υπάρχει ένας σχεδιασμός με βάση τα όσα αποφασίστηκαν από τις Κομματικές Οργανώσεις Βάσης μέχρι την Επιτροπή Πόλης», μας λέει ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΘ του ΚΚΕ. «Το κλίμα στις συνεδριάσεις ήταν ιδιαίτερα θετικό και με ενθουσιασμό οι σύντροφοι θα προσπαθήσουν για την υπερκάλυψη των αυξημένων πλάνων όσον αφορά στην εξόρμηση του "Ριζοσπάστη" και των Θέσεων. Στόχος μας, να φθάσουμε με τις εξορμήσεις μας στις συνοικίες, στους χώρους δουλειάς, στα νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια κλπ. όσο γίνεται σε περισσότερους χώρους κι όχι μόνο σ' αυτούς που περιλαμβάνει συνήθως ο σχεδιασμός μας στη διάρκεια των υπόλοιπων εξορμήσεων. Εχουμε καθορίσει, την Κυριακή, οι συνοικιακές οργανώσεις να πάνε στις γειτονιές, σε καταστήματα, σε νοσοκομεία, σε χώρους όπου συχνάζει η νεολαία κλπ. Τη Δευτέρα, το μεγάλο βάρος θα το σηκώσουν κυρίως οι κλαδικές Οργανώσεις που θα κάνουν εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς και κυρίως σ' αυτούς που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις, όπως Ολυμπιακή, Ζήμενς, Καζίνο, Βιομηχανική Περιοχή κ.ά.


Επίσης, τα μέλη του Κόμματος και της Νεολαίας θα προπαγανδίζουν κατά τη διάρκεια αυτών των εξορμήσεων τις μεγάλες, πλατιές, ανοιχτές συγκεντρώσεις, αλλά και τις άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν τον Οχτώβρη μέχρι και τις αρχές Νοέμβρη, ενόψει του συνεδρίου. Δε χρειάζεται, τέλος, να υπογραμμίσουμε ότι το πλάνο της ΚΟΘ του ΚΚΕ είναι κατά πολύ αυξημένο σε σχέση με όλες τις άλλες εξορμήσεις του «Ρ» που έχουν προηγηθεί και είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ