Τετάρτη 6 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 90χρονα του ΚΚΕ

-- Εκδήλωση τιμής στον Γιώργο Σαμαρίδη (καπετάν Λογοθέτη), τον υποστράτηγο του ΔΣΕ που σκοτώθηκε τον Απρίλη του '49 στο Σμόλικα, διοργανώνει η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ, το Σάββατο 9/8, στις 8 μ.μ., στο Πολύκεντρο του Δήμου Πολιχνίτου. Ομιλητής θα είναι ο Β. Παλαιολόγος μέλος της ΝΕ. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας, ενώ θα προβληθεί DVD σχετικά με τη δράση του ΔΣΕ.

-- Το Σάββατο 9/8 στις 8.30 μ.μ. η ΚΟΒ Λάρυμνας του ΚΚΕ και η ΟΒ Λάρυμνας της ΚΝΕ, τιμώντας τα 90 χρόνια του Κόμματος και τα 40 χρόνια της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «ΛΑΡΚΟ 1977 - 2008» και ομιλητή τον Χ. Οικονόμου, μέλος της ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ και πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο εργοστάσιο την περίοδο των μεγάλων κινητοποιήσεων.

-- Εκδήλωση τιμής για τους αγώνες του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό διοργανώνουν η Αχτίδα Υπαίθρου Αχαΐας και η ΚΟ Καλαβρύτων του ΚΚΕ, την Κυριακή 10/8, στις 11.30 π.μ., στους Ανω Λουσούς (Σουδενά). Θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, μέλος της ΕΠ Πελοποννήσου και βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ