Πέμπτη 22 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΑΙΔΕΙΑ
Στο ρυθμό του πάρτι και για τις προεδρικές!

Και να θες να υπερασπίσεις το αντίθετο, φροντίζουν οι ίδιοι να σε διαψεύσουν. Ετσι από τις ίδιες τις πράξεις τους καταρρέει το δήθεν επιχείρημα ότι ο νέος τρόπος εκλογής οργάνων διοίκησης στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ είναι «δημοκρατικότερος» και «πατάσσει» τη διαπλοκή.

Το παράδειγμα έρχεται από τη Λαμία: Μπροστά στις αυριανές προεδρικές εκλογές στο ΤΕΙ Λαμίας, ο συνδυασμός υποψηφίων προέδρων και αντιπροέδρων που στηρίζει η ΔΑΠ, «διδάχτηκε» από τη «γαλάζια» παράταξη και υιοθετεί ακόμα και τις πρακτικές της για τα φοιτητικά πάρτι! Ετσι, καλούσαν σε «φοιτητικό πάρτι» χτες (στο ίδιο club που κάνει τα party της και η ΔΑΠ) με δωρεάν ποτάκια! Η ουσία των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων «ωχριά» μπροστά σε ένα καλό πάρτι!

Απέναντι και ενάντια σε αυτές τις λογικές και πρακτικές, η ΠΚΣ καλεί τους φοιτητές να μη νομιμοποιήσουν τον αντιδραστικό νόμο - πλαίσιο, να τον υπονομεύσουν με μαζική αποχή από τις προεδρικές εκλογές. Η ΠΚΣ καλεί τους σπουδαστές να παλέψουν για την κατάργηση του νόμου - πλαισίου και ταυτόχρονα να αντιπαλέψουν την εφαρμογή της οδηγίας της EE για τα ΚΕΣ που σημαίνει έμμεση κατάργηση του άρθρου 16.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ