Παρασκευή 2 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΛΑΟ
Ξεδιπλώνονται πολύμορφες δραστηριότητες

Το πρόγραμμα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

«Κέντρο των εξελίξεων δεν είναι η Βουλή. Η πραγματική αντιπαράθεση γίνεται στην κοινωνία».

Ακολουθώντας τα χνάρια της παραπάνω αλήθειας, που πρόσφατα διατύπωσε στη Βουλή η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, το ΚΚΕ ξεδιπλώνει τη Νέα Πορεία προς το Λαό συζητώντας μαζί του την πρόταση συμμαχίας και εξουσίας και με στόχο να γίνει αυτός ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Στις πολύπλευρες αυτές εκδηλώσεις οι κομμουνιστές σημειώνουν πως είναι πια καιρός να πάρουν στα χέρια τους ο λαός και η νεολαία του το μέλλον που τους αξίζει και τους ανήκει. Ακούν γνώμες και προτάσεις από τους εργαζόμενους, ώστε να συμβάλουν πιο αποφασιστικά στην οργάνωση της λαϊκής πάλης για όλα τα προβλήματα που αφορούν τη ζωή του λαού και της νεολαίας.

Το πρόγραμμα της πορείας του ΚΚΕ στο λαό συνδυάζει την ένταση των αγώνων, παράλληλα με πολιτικές συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα, συνεντεύξεις Τύπου, περιοδείες σε τόπους δουλειάς και μόρφωσης, επαφές με συνεργαζόμενους και άλλους φίλους του Κόμματος.

Στην παραπάνω δραστηριότητα παίρνουν μέρος ως ομιλητές δεκάδες στελέχη του ΚΚΕ, με επικεφαλής την ΓΓ της ΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

-- Στο πλαίσιο της πορείας του ΚΚΕ στο λαό η Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφτεί τη Λάρισα την Τρίτη 6/5.

-- Επίσης, την Πέμπτη 15/5 και ώρα 20.30, η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει στη μεγάλη συγκέντρωση των Κομματικών Οργανώσεων του Λεκανοπεδίου του ΚΚΕ στο Σύνταγμα.

Αλλες δραστηριότητες

-- Την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το Σάββατο 3 Μάη και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δημαρχείου Κατούνας ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης.

-- Σε χωριά της Φλώρινας θα περιοδεύσει στις 9, 10 και 11 Μάη ο βουλευτής του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής. Θα μιλήσει σε συγκεντρώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, αλλά και για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια. Στο πλαίσιο της περιοδείας ο βουλευτής του ΚΚΕ θα μιλήσει την Παρασκευή 9 Μάη στις 8 μ.μ. στο Ξυνό Νερό, το Σάββατο 10 Μάη στις 7.30 μ.μ. στον Πολυπόταμο και στις 9.30 μ.μ. στον Αγιο Παντελεήμονα, την Κυριακή 11 Μάη στις 7 μ.μ. στον Αετό και στις 8.30 μ.μ. στο Βαρυκό.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ