Παρασκευή 25 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Καθυστερημένες «πράσινες» ... ευαισθησίες

«Το ΠΑΣΟΚ με μεγάλη ευαισθησία σε ζητήματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, και ιδιαίτερα στην Αττική, μετά και τις καταστροφικές πυρκαγιές του περσινού καλοκαιριού, πιστεύει στη δημιουργία ενιαίων χώρων υψηλού πρασίνου».

Αυτό δήλωσε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για το Περιβάλλον και τη Χωροταξία, Σπύρος Κουβέλης, με αφορμή την πρόσφατη συγκέντρωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδή.

Προφανώς, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ ή προτιμά ο ίδιος να ξεχνά ή νομίζει ότι ο λαός της Αττικής δεν έχει μνήμη. Ας του θυμίσουμε, λοιπόν, μερικά:

  • Δεν ήταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που με την ευκαιρία της «Μεγάλης Ιδέας» της Ολυμπιάδας 2004 παρέδωσε στην εμπορευματοποίηση όλους σχεδόν τους μεγάλους ελεύθερους χώρους της Αθήνας (Φαληρικό όρμο, Ελληνικό, Γαλάτσι, Γουδή, πέριξ του Ολυμπιακού Σταδίου κ.ά.);
  • Δεν ήταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που προκήρυξε το διαγωνισμό «ιδεών» για την οικοπεδοποίηση του Ελληνικού;
  • Δεν ήταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που άφησε τον πρόεδρο του Πανελληνίου Μ. Κυριακού να θεωρήσει τσιφλίκι του το Πεδίον του Αρεως;
  • Δεν ήταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που με νόμο παρέδωσε στην εμπορευματοποίηση αιγιαλό και παραλίες;
  • Δεν ήταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, μαζί με το «γαλάζιο» Δήμο Αθήνας, που παρέδωσαν το Κτήμα Θων στους Βωβούς;

Δηλαδή, τι παραπάνω κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ, από το να συνεχίζει το ...«πράσινο» έργο του ΠΑΣΟΚ; Ας αφήσουν, λοιπόν, τα ...παραμύθια!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ