Παρασκευή 21 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει ένα διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Χαλάστρα (αίθουσα δημαρχείου). Θα μιλήσει ο Γ. Ζιώγας, βουλευτής του ΚΚΕ.

Την Κυριακή 23/3

-- Στις 11 π.μ. από την ΚΟΒ Γέρακα στο εστιατόριο «ΛΑΒΑ», στην πλατεία Γέρακα, με ομιλητή τον Δήμο Κουμπούρη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 26/3

-- Στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Θα μιλήσει ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2). Θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΑ από τις Κομματικές Οργανώσεις των ΕΒΕ. Θα μιλήσει ο Γ. Σιγάλας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Από την ΚΟΒ Μεσσαράς της Επιτροπής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ του Δήμου Μοιρών, με κεντρικό ομιλητή τον Μ. Συντυχάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Από την ΚΟΒ Αστερουσίων της Επιτροπής Υπαίθρου Ηρακλείου του ΚΚΕ, στο δημοτικό κατάστημα Τεφελίου, με κεντρικό ομιλητή τον Δ. Βρύσαλη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ