Τρίτη 19 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Aνακοίνωση της Επιτροπής για το Δημόσιο Προσυνεδριακό Διάλογο

Η Επιτροπή για το Δημόσιο Προσυνεδριακό Διάλογο του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ ενημερώνει τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, τους φίλους και τις φίλες του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, καθώς και όσους θέλουν να πάρουν μέρος στη δημόσια συζήτηση με βάση τις Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ, για τα εξής ζητήματα:

1. Ο διάλογος θα διεξαχθεί από τις σελίδες του «Ριζοσπάστη» και της «Κομμουνιστικής Επιθεώρησης» (ΚΟΜΕΠ). Θα αρχίσει με τη δημοσίευση των Θέσεων και θα τελειώσει στις 10 Δεκέμβρη 2000.

2. Η Επιτροπή Διαλόγου θα παραλαμβάνει κείμενα για δημοσίευση, στο «Ριζοσπάστη», μέχρι 30 Νοέμβρη και στην ΚΟΜΕΠ μέχρι 30 Οκτώβρη 2000.

3. Καθένας και καθεμιά που θέλει να συμβάλει στο διάλογο, μπορεί να στείλει ένα σημείωμα, για το ένα από τα δύο έντυπα, με ανώτατο όριο έκτασης: Για το «Ριζοσπάστη» μέχρι χίλιες διακόσιες (1.200) λέξεις και για την ΚΟΜΕΠ μέχρι δύο χιλιάδες (2.000) λέξεις.

4. Κάθε κείμενο πρέπει να έχει απαραίτητα το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο του συντρόφου ή της συντρόφισσας, του φίλου ή της φίλης που συμμετέχει στο διάλογο, προκειμένου η Επιτροπή να έχει τη δυνατότητα της επικοινωνίας μαζί του.

5. Τα κείμενα πρέπει να στέλνονται στη διεύθυνση: Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, Λεωφόρος Ηρακλείου 145, ΤΚ 14231 και να έχουν την ένδειξη: «Για την Επιτροπή Προσυνεδριακού Διαλόγου».

6. Σημειώματα που τυχόν έρθουν στην Επιτροπή, είτε ανώνυμα, είτε εκπρόθεσμα, είτε ξεπερνούν το μέγεθος που έχει προσδιοριστεί, δε θα δημοσιευτούν. Θα τεθούν όμως και αυτά υπόψη των αντιπροσώπων του 16ου Συνεδρίου.

Η Επιτροπή

Σεπτέμβρης 2000.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ