Σάββατο 26 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

-- Αύριο, Κυριακή, η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στις 11 π.μ. στο σινέ «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 28/1 οι Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Ηρακλείου Κρήτης του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του ΤΕΕ - ΤΑΚ (έναντι πλατείας Ξενία) με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 28/1 πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Σούρπης Αλμυρού, στις 6.30 μ.μ., με θέμα: «Η αναγκαιότητα και επικαιρότητα της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Κώστας Νίκου, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 30/1 εκδήλωση, με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ», θα πραγματοποιήσει η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ, με κεντρικό ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ