Παρασκευή 25 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

φωτ.

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απώλεια του δασκάλου, παιδαγωγού, συγγραφέα και αγωνιστή

ΧΑΡΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Στη μνήμη του θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου στο Ιλιον, μετά τη θεία λειτουργία.

Θα είμαστε εκεί για να τιμήσουμε τη μνήμη του, τους αγώνες και την πνευματική του προσφορά.

Η σύζυγός του Λίτσα, τα παιδιά του Τότα, Νίκος και Αθανασία, τα εγγόνια του, τα αδέλφια, οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συνεργάτες και οι μαθητές του.

***

Στις 27 Γενάρη 2008 και ώρα 10.30 π.μ. θα γίνει το ετήσιο μνημόσυνο της αγαπημένης μου συντρόφου ΙΟΥΛΙΑΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ από την εκκλησία του νεκροταφείου Ηλιούπολης (Αγία Μαρίνα).

Απόστολος Παπαγγέλου

***

Την Κυριακή 27/1/08 θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο της ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΥ στην εκκλησία Κοιμήσεως Θεοτόκου Δάφνης στις 9.30 το πρωί.

Στη μνήμη της τα αδέλφια και τα ανίψια της προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση 60 ευρώ μέσω ΚΟΒ Φάρου Νέας Σμύρνης.

Φωτ.

Στο Βόλο, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στις 26 Γενάρη γίνεται το χρονιάτικο μνημόσυνο του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και στελέχους του ΚΚΕ

ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΜΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε το 1923. Ανάλωσε τη ζωή του στους αγώνες. Εμεινε πολλά χρόνια στις φυλακές και εξορίες. Εμεινε πιστός και αταλάντευτος στις ιδέες και στα ιδανικά του Κόμματος.

Πέθανε στις 12 Φλεβάρη 2007.

Στη μνήμη του η συντρόφισσα της ζωής του Τούλα προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 50 ευρώ.


Στέλιος Καμαρόπουλος
Στέλιος Καμαρόπουλος

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ