Παρασκευή 11 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ολες οι δυνάμεις στη μάχη της κάλυψης των πλάνων

Εντείνουν τους ρυθμούς της δουλιάς τους μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα καθώς ο χρόνος για τη λήξη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης μετράει πλέον αντίστροφα και στόχος όλων είναι η κάλυψη και υπερκάλυψη των πλάνων για την ενίσχυση του Κόμματος. Η μάχη δίνεται με ενθουσιασμό καθώς μεγάλη είναι η ανταπόκριση των ανθρώπων του μόχθου που πρόθυμα από το υστέρημά τους ενισχύουν το Κόμμα που πάντα βρίσκεται δίπλα τους, αγωνιζόμενο για τα δίκια τους.

Οι Κομματικές Οργανώσεις κάνουν συνεχώς έλεγχο και απολογισμό της ως τώρα πορείας τους έτσι ώστε να διασφαλίζεται η αντιμετώπιση δυσκολιών, αδυναμιών που μπορεί να προκύπτουν αλλά και η αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που αποδεδειγμένα είναι πολλές και μεγάλες.

Να υπενθυμίσουμε ότι ως τις 7/12/2007 πανελλαδικά το ποσοστό κάλυψης του πλάνου ήταν 72,82%. Από τις Οργανώσεις Περιοχής στην πρώτη θέση ήταν η ΚΟ Αττικής με ποσοστό κάλυψης 82,60%. Στη δεύτερη η ΚΟ Πελοποννήσου με 81,70%, στην τρίτη η ΚΟ Θεσσαλονίκης με ποσοστό 78,20%.

Οπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στις τρεις πρώτες Οργανώσεις θα απονεμηθούν βραβεία και συγκεκριμένα στην 1η, σε ειδική εκδήλωση, η σημαία του Κόμματος για την Οικονομική Εξόρμηση, καθώς και ένας (1) συμβολικός πίνακας ζωγραφικής. Στη 2η Κομματική Οργάνωση η συλλογή των «Απάντων του Λένιν» και επίσης ένας (1) πίνακας. Στην 3η το 9τομο έργο των «Επίσημων Κειμένων του ΚΚΕ» και το σύνολο των εκδόσεων της «Μικρής Μαρξιστικής Βιβλιοθήκης».


Ως τις 7/1 από τις Νομαρχιακές Οργανώσεις του ΚΚΕ ποσοστά μεγαλύτερα του πανελλαδικού είχε αυτή του Ρεθύμνου με 119,05%, η ΝΕ Μαγνησίας με 106,23%, ακόμα οι ΝΕ Ηλείας, Λακωνίας και ΑΕΙ - ΤΕΙ Πελοποννήσου όλες με 100%. Ακολουθούσε η ΝΕ Πιερίας με ποσοστό 97,91% και οι ΝΕ Μεσσηνίας με 86%, Σερρών με 84,09%, Αχαΐας με 83,40%, Κεφαλονιάς με 77,69%, Πέλλας με 76,66%, Κυκλάδων με 76% και Λέσβου με 75,65%.

Ακολουθούν οι ΝΕ Ζακύνθου, Κω, Ηρακλείου, Δράμας, Αρκαδίας, Χίου, Ξάνθης, Καρδίτσας, Βοιωτίας, Ευρυτανίας, Θεσπρωτίας, Ροδόπης, Φθιώτιδας, Εβρου, Φωκίδας, Καβάλας, Ρόδου, Ικαρίας, Λευκάδας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Λασιθίου, Κορινθίας, Εύβοιας, Αιτωλοακαρνανίας, Λάρισας, Σάμου, Κοζάνης, Ημαθίας, Χανίων, Φλώρινας, Τρικάλων, Αργολίδας, ΔΕΗ Δυτ. Μακεδονίας, Κιλκίς, Γρεβενών, Καστοριάς, Κέρκυρας, Αρτας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ