Τρίτη 8 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΕΑ ΕΒΕ - ΟΒΣΑ
Κάλεσμα στα συλλαλητήρια

Μαζικό αγωνιστικό κάλεσμα στη συγκέντρωση την Τρίτη, 22 του Γενάρη στις 6 το απόγευμα στην Ομόνοια, μαζί με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ, απευθύνουν στους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους και αυτοκινητιστές, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για το Ασφαλιστικό και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας.

Στο κάλεσμά τους τονίζουν ότι οι μεγάλες αγωνιστικές συγκεντρώσεις εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων στις 12 του Δεκέμβρη έδωσαν μια πρώτη απάντηση στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης. Χαρακτηρίζουν αποπροσανατολισμό την αλλαγή υπουργών, σημειώνουν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ και κατακρίνουν την πλειοψηφία της ΓΣΕΒΕΕ, η οποία φαίνεται να εξάντλησε την αγωνιστική της δράση με τη συμμετοχή στην κινητοποίηση στις 12 του Δεκέμβρη.

Οι δύο φορείς τονίζουν ότι ο αγώνας συνεχίζεται και κλιμακώνεται μαζί με το ΠΑΜΕ. Καλούν όλες τις αγωνιστικές, αντιμονοπωλιακές δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος, Ομοσπονδίες, Σωματεία, Επιτροπές Αγώνα, να προετοιμάσουν την κινητοποίηση και να εξασφαλίσουν την όσο γίνεται μεγαλύτερη συμμετοχή στις συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ