Κυριακή 16 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Για το... περιβάλλον

Θετικός στην επιδότηση των επιχειρήσεων ενοικίασης αυτοκινήτων για την αγορά οχημάτων φιλικών προς το περιβάλλον, εμφανίστηκε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Α. Σπηλιωτόπουλος, μετά από συνάντηση που είχε πρόσφατα με τους εκπροσώπους τους.

Ο νέος υπουργός έχει ριχτεί με τα «μούτρα» στη... σωτηρία του περιβάλλοντος. Από τα σχέδια για πιλοτικά προγράμματα οικοδόμησης περιβαλλοντικών «φιλέτων», όπως η περιοχή της λίμνης Καϊάφα που προστατεύεται και από διεθνείς συνθήκες, στα «πράσινα» - ενοικιαζόμενα - αυτοκίνητα.

Κάποιος κακόπιστος θα έλεγε ότι ο υπουργός εξαντλεί κάθε δυνατότητα που έχει για να εξυπηρετήσει έμπρακτα τα συμφέροντα επιχειρηματικών κλάδων του τουρισμού, αποδεικνύοντας στην πράξη πόσο πολύ εκτιμά την επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα του.

Μόλις αναπτυχθούν και οι τουριστικές κατοικίες με τον υψηλότατο συντελεστή δόμησης, από τις μεγάλες ξένες εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον εδώ και καιρό, ας διοργανώσει το υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και μια ωραία γιορτή για να τιμήσει το (προσοδοφόρο) περιβάλλον...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ