Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ για την Κοινωνική Ασφάλιση και τις Συλλογικές Συμβάσεις

Στις 12 Δεκέμβρη να νεκρώσουν οι τόποι δουλιάς και να μη λείψει κανείς από τις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα. Η κεντρική συγκέντρωση της Αθήνας είναι στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο)

Χωρίς να αφήσουν ούτε ώρα να πάει χαμένη, οι ταξικές δυνάμεις συνεχίζουν και κλιμακώνουν την πολύμορφη δράση τους για την απεργία στις 12 Δεκέμβρη και τις 61 - μέχρι στιγμής - απεργιακές συγκεντρώσεις που θα διοργανώσει το ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα, με κεντρική αυτή της Αθήνας, στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο). Τη μάχη της απεργίας δίνουν και οι ταξικές δυνάμεις στα καράβια, ενώ στα καρνάγια της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης η προετοιμασία της απεργίας δένεται με τον αγώνα για την υπογραφή ικανοποιητικής τοπικής σύμβασης.

Τα ταξικά συνδικάτα παίρνουν ήδη μέτρα για την περιφρούρηση της απεργίας, κόντρα στα κρούσματα της εργοδοτικής τρομοκρατίας και παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης, που εντείνονται. Στις χιλιάδες, καθημερινές εξορμήσεις στους τόπους δουλιάς αναδεικνύεται η ανάγκη να βρει άμεση και αποφασιστική συνέχεια η πάλη για το Ασφαλιστικό και τις Συλλογικές Συμβάσεις με το πλαίσιο του ΠΑΜΕ, να δυναμώσει η γραμμή της ταξικής σύγκρουσης με το κεφάλαιο και τα κόμματά του.


ΣΕΛ.  12  -  13

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ