Σάββατο 8 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΜΥΡΙΝΑΣ ΛΗΜΝΟΥ
Νέα χαράτσια στους εργαζόμενους

Νέα χαράτσια στις πλάτες των εργαζομένων του Δήμου Μύρινας Λήμνου επιβλήθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη των δημοτικών παρατάξεων που στηρίχτηκαν από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝ. Σύμφωνα με ανακοίνωση, που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της ΔΑΣ στο Δήμο της Μύρινας Κώστας Μαδυτινός, «στη συνεδρίαση της Παρασκευής 30 Νοέμβρη του Δημοτικού Συμβουλίου, ολοκληρώθηκε το "χαράτσωμα" των δημοτών, όσον αφορά τις αυξήσεις στους φόρους και τα δημοτικά τέλη που θα επιβληθούν τη νέα χρονιά».

Οπως αναφέρεται συγκεκριμένα: Μετά τις νέες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και κοινόχρηστων χώρων που κυμαίνονται από 10% έως 34%, η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ψήφισε αυξήσεις 10-20% στα δημοτικά τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης, καθώς και αυξήσεις στο τέλος ακίνητης περιουσίας, σύμφωνα με τις νέες αυξημένες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων που επέβαλε η κυβέρνηση.

Επίσης, όλες οι παρατάξεις, εκτός από τη ΔΑΣ, συμφώνησαν να δουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και νέες αυξήσεις στα δημοτικά τέλη ύδρευσης των χωριών του δήμου, στα πλαίσια της εξομοίωσής τους προς τα πάνω, με τα δημοτικά τέλη ύδρευσης της Μύρινας. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των άλλων παρατάξεων αντέδρασαν αρνητικά στο ερώτημα - πρόταση του δημοτικού συμβούλου της ΔΑΣ για να δουν την εξομοίωση των δημοτικών τελών προς τα κάτω.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ