Τρίτη 27 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΔΙΕΘΝΗ
Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό

Εκδήλωση αλληλεγγύης με αφορμή τη διεθνή ημέρα αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης, διοργάνωσαν χτες βράδυ στο Δημαρχείο της Νίκαιας η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης και η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς. Στην εκδήλωση συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο παλαιστινιακό ζήτημα.

Την ιδιαίτερη σημασία του αγώνα όλων των ειρηνικών δυνάμεων εξέφρασε ο Ακελ Τακέζ εκπρόσωπος του παλαιστινιακού κέντρου αναπτυξιακής έρευνας «Φουάντ Νάσαρ» και πρόσθεσε ότι ο αγώνας και η αλληλεγγύη με τον παλαιστινιακό λαό μπορούν να φέρουν την ειρήνη στην περιοχή και την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Παγκύπριου Συμβουλίου Ειρήνης, Αρης Γεωργίου, εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον παλαιστινιακό λαό την οποία εδώ και χρόνια εκφράζει καθώς και στην Κύπρο υπάρχει κατοχή, υπάρχουν έποικοι και αισθανόμαστε, είπε, πως αγωνιζόμαστε για τα ίδια ιδανικά.

Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν η Εύα Μελά, βουλευτής του ΚΚΕ, ο Μουσταφά Αζούζ σύμβουλος Τύπου της παλαιστινιακής πρεσβείας στην Αθήνα, ο δήμαρχος Νίκαιας Στέλιος Μπενετάτος, ο Παναγιώτης Μακρής επίτιμος δήμαρχος Καισαριανής, η Ελένη Παπαδοπούλου Νομαρχιακή Σύμβουλος Πειραιά της ΝΑΣ και εκπρόσωπος της Παμπειραϊκής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και την Ειρήνη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ