Σάββατο 24 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Σαββατοκύριακο συντροφιά με τον «902 TV»

Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο, ματιές στον κόσμο, θέματα για το βιβλίο και μπαλέτα Μποσλόι περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα του «902 TV» το Σαββατοκύριακο.

Σήμερα Σάββατο στις 18.30 «Σελίδες γνώσης». Η Αννεκε Ιωαννάτου συνομιλεί με τον λέκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Καλτσώνη για το βιβλίο του «Το Σύνταγμα στη Λενινιστική σκέψη». Το βιβλίο διατίθεται από το βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Εποχή».

Στις 20.30 «Ματιές στον κόσμο». Η Αννα Μπαλή παρουσιάζει τη Διεθνή Συνάντηση Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων που πραγματοποιήθηκε στο Μινσκ από τις 3 έως τις 5 του Νοέμβρη και με το γιορτασμό στη Μόσχα για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Καλεσμένος της ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στις 21.30 «Μουσικές διαδρομές». Συναυλία - αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο, με την ορχήστρα της Νέας Ιωνίας, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της ΚΕ του ΚΚΕ. Τραγουδούν: Μαρία Δημητριάδη, Ηλίας Κλωναρίδης, Βασίλης Λέκκας, Καλλιόπη Βέτα, Κώστας Μάτζιος, Γιάννης Χαρούλης, Γιάννης Λάρδης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Αθηνά Δημητρακοπούλου, Εύα Κυριακοπούλου και ο Στέλιος Μυλώβας. Την ορχήστρα διευθύνει ο Στέφανος Ψαραδάκος.

Αύριο Κυριακή στις 17.30 «Τα παντελόνια είναι περίεργα ρούχα». Ο Πάρης Μήτσου φιλοξενεί τον Βαγγέλη Κορακάκη και την ορχήστρα του. Ο Βαγγέλης Κορακάκης μιλάει για τη διαδρομή του στο λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι και για τις συναντήσεις του με τους καλλιτέχνες και δημιουργούς που σφράγισαν με την πορεία τους το ποιοτικό τραγούδι.

Από τη συναυλία -αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο
Από τη συναυλία -αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο
Στις 22.05 «Κλασικές αρμονίες» Θα μεταδοθεί η παράσταση «Ιβάν ο τρομερός» από τα υπέροχα μπαλέτα Μπολσόι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ