Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Η δημοσιογραφία που πλασάρει κάθε μέρα εμπόρευμα...

«Το κόστος της ιδιωτικής εκπαίδευσης δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο, ωστόσο αρκετοί είναι οι γονείς που δηλώνουν διατεθειμένοι να κάνουν μικρές ή μεγάλες θυσίες προκειμένου να έχουν τα παιδιά τη μόρφωση και την ασφάλεια που πρέπει» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

...ανησυχεί όταν κινδυνεύει το μαγαζί της

«Η ΕΣΗΕΑ (...) διά στόματος του προέδρου της κ. Π. Σόμπολου τονίζει: "ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι αντίθετος με τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό. Ο κλάδος βρίσκεται σε αναταραχή. Δε θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα, εάν οι ενδείξεις των κυβερνητικών προθέσεων δεν αλλάξουν. Καλώ τους συναδέλφους να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

Σε λίγο θα ανακαλύψει και - δικαίως - τον ...Στάλιν

«Ο πόλεμος έχει αρχίσει από καιρό (...) Τώρα φτάνει και στη δική σου πόρτα. Στο Ταμείο σου, στα χρόνια που πρέπει να δουλέψεις, όλο και περισσότερο για όλο και λιγότερα, για να μην αυξηθούν λιγότερο τα κέρδη των τραπεζών και χάσει η Βενετιά βελόνι - απ' την τρύπα του οποίου ευκολότερα περνάει τριχιά, παρά οι τρίχες που μας πιπιλίζουν το μυαλό. Διότι ασκούν τρομοκρατία, άγρια, βάρβαρη ιδεολογική τρομοκρατία, όπως για το Ασφαλιστικό μας έχουν βάλει στη μέση (...)Λένε ψέματα. Φέρ' ειπείν για την παιδεία και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Κι αυτοί που λένε αυτά τα ψέματα, είναι οι ίδιοι που λένε ψέματα για τα Ασφαλιστικά Ταμεία, για το Σχέδιο Ανάν, για το περιβάλλον (...) - είμαστε σε πόλεμο, σε βαθύ ταξικόν αγώνα» (ο Στάθης Σ. στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ