-- Από τη ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο ΟΛΠΑ (λιμάνι Πάτρας, είσοδος 1), στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, ακόμα, προβολή βίντεο, που επιμελήθηκε η Ιδεολογική Επιτροπή της ΚΕ και έκθεση φωτογραφίας.
-- Από τη ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
-- Από τη ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.
-- Από την Τομεακή Οργάνωση Νομικής Οικονομικού και Πολιτικής Επιστήμης της Οργάνωσης Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ στις 3 μ.μ. στην αίθουσα Α του Πολιτικού, με θέμα: «Το σύνταγμα στη Λενινιστική σκέψη». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλτσώνης, λέκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου.
-- Από την Αχτιδική Επιτροπή Ανατ. Υπαίθρου της ΚΟΘ, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ της Μηχανιώνας, με ομιλητή τον Γιάννη Ζιώγα, βουλευτή του Κόμματος.
-- Από τη ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, στην Καλαμάτα, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «REX», με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
-- Στον Πειραιά, από την Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα Πειραιά του ΚΚΕ, την Αχτίδα Α' Πειραιά και την Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών, στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Αττικόν». Ομιλητής ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
-- Στο Κερατσίνι, από την Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ και την Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Πειραιά της ΚΝΕ, στις 11 π.μ., στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι. Ομιλητής ο Κύριλλος Παπασταύρου, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.
-- Από τη Βορειοανατολική Αχτίδα της ΚΟΑ, στο Χολαργό (Δημαρχείο, αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης») και από την Αχτίδα 3ου-4ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ (στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου).
-- Από τη ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στο δημοτικό θέατρο (δημαρχείο), στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Σήφη Κωτσαντή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
-- Από τη ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ στο Ρέθυμνο, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης.
-- Εκδήλωση με θέμα «Σοσιαλιστική Επανάσταση και Λογοτεχνία» διοργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Φιλοσοφικής της Οργάνωσης Σπουδάζουσας της ΚΝΕ την Τετάρτη 28 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., σε αίθουσα της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.