Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ «ΑΘΗΝΑ»
Απλήρωτοι από τον Αύγουστο οι εργαζόμενοι

Περισσεύει το θράσος της διοίκησης της εταιρείας ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης «Αθηνά» (ΜΚΟ) η οποία, την ώρα που οι 18 εργαζόμενοι σ' αυτή μένουν απλήρωτοι από τον Αύγουστο, απειλεί με απολύσεις! Θορυβημένη από την απόφαση των εργαζομένων ν' απαντήσουν οργανωμένα στα προβλήματά τους και προσδοκώντας ότι με την τρομοκρατία θα «χτυπήσει» την ενότητά τους, η εργοδοσία ζήτησε προχτές από την εργαζόμενη Ναυσικά Παπαδημητράτου να παραιτηθεί.

Απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους και να μη γίνει καμία απόλυση, οι (18) εργαζόμενοι προχώρησαν χτες σε παράσταση διαμαρτυρίας στην εργοδοσία, αλλά και το υπουργείο Υγείας, στη διάρκεια της 5ωρης στάσης εργασίας, που προκήρυξε το κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Κλινικές.

Το μέλος της διοίκησης της «Αθηνά» κ. Παναγιωτάκης πέταξε το μπαλάκι στο υπουργείο Υγείας, λέγοντας ότι από εκεί δεν έχουν έρθει τα απαραίτητα κονδύλια. Ενώ για το θέμα των απολύσεων απάντησε προκλητικά «είναι δικό μου θέμα». Οσο για το υπουργείο, απάντησε στους εργαζόμενους με αοριστολογίες και υποσχέσεις ότι θα προγραμματιστεί κάποια συνάντηση.

Την ολόπλευρη συμπαράσταση των ταξικών δυνάμεων μετέφερε στους εργαζόμενους ο Γιάννης Κομνηνός, από τη Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, που συμμετείχε στη χτεσινή τους κινητοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ