Πέμπτη 27 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις - συζητήσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών

- Τα αποτελέσματα των εκλογών και η από δω και πέρα δράση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει η Αχτίδα Τηλεπικοινωνιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, σήμερα Πέμπτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του εκλογικού κέντρου του ΚΚΕ, Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους.

- Οι ΚΟ στις Γραφικές Τέχνες του ΚΚΕ καλούν στη σύσκεψη που πραγματοποιούν με θέμα: «Εκτίμηση για τα εκλογικά αποτελέσματα και τα καθήκοντα των κομμουνιστών», την Κυριακή 30/9, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία της Πανελλαδικής Ενωσης Λιθογράφων (Αριστοτέλους 11 - 15).

- Η ΚΟ Κορυδαλλού του ΚΚΕ διοργανώνει συζήτηση γύρω από τα εκλογικά αποτελέσματα, τη Δευτέρα 1/10, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Πλειάδες» (Γρ. Λαμπράκη και Καρυταίνης). Θα μιλήσει ο Ν. Σοφιανός. μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟΠ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ ΔΕΗ του ΚΚΕ διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση για τα αποτελέσματα των εκλογών και την προοπτική που ανοίγεται για την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, την Τετάρτη 3/10, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα της ΚΟΑ του Κόμματος, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ