Τετάρτη 1 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Συναυλίες εκτός τειχών

Στο πλαίσιο του 11ου Φεστιβάλ «Μανώλης Καλομοίρης» στη Σάμο, σήμερα (9μμ) στην Πορφυρειάδα Σχολή, θα δοθεί συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου, με τίτλο «Υπέροχα μονάχοι με... το Σταυρό του Νότου». Συναυλία - διαδρομή σε πολυαγαπημένους κύκλους τραγουδιών του συνθέτη («Σταυρός του Νότου», «Πυρόγα», έως και τον τελευταίο «Υπέροχα μονάχοι»), με τον συνθέτη στο πιάνο και ερμηνευτές τους Μανώλη Μητσιά, Γιάννη Κούτρα και Ρίτα Αντωνοπούλου.

  • Η Γλυκερία, στο πλαίσιο της περιοδείας της ανά την Ελλάδα, σήμερα εμφανίζεται στο Αμφιθέατρο Οινουσσών (9μμ), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Οινουσσών. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ερμηνεύει αγαπημένα έντεχνα, λαϊκά, σμυρναίικα και παραδοσιακά τραγούδια, ειδικά αφιερώματα σε μεγάλους Ελληνες δημιουργούς, μεγάλες προσωπικές της επιτυχίες και τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Βροχή των αστεριών». Δίπλα της είναι οι νέοι ερμηνευτές Βασίλης Φωτόπουλος, Δημήτρης Κανέλλος, Νίκη Κωνσταντινίδου και δεκαμελής ορχήστρα.
  • Ο Πέτρος Γαϊτάνος αύριο εμφανίζεται στις Παλιές Φυλακές Ωρωπού (9.30μμ), στο πλαίσιο των «Αμφιαρείων 2007» που διοργανώνει ο Δήμος Ωρωπού, με δισκογραφικές επιτυχίες του, τραγούδια των κορυφαίων συνθετών (Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Λοΐζου, Ξαρχάκου, Μαρκόπουλου, Κουγιουμτζή, Πλέσσα, Χατζηνάσιου, Σπανού κ.ά.) και λαϊκών συνθετών - Τσιτσάνη, Καλδάρα, Ζαμπέτα κ.ά. - και παραδοσιακά από όλη την Ελλάδα. Μαζί του η νέα τραγουδίστρια Ολγα Ζορμπά και ορχήστρα εξαιρετικών μουσικών.
  • Οι Λιζέτα Καλημέρη, Ευγένιος Δερμιτάσογλου, Γιάννης Μήτσης σήμερα (9.30μμ) τραγουδούν στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ευόσμου, συνοδευόμενοι από τους μουσικούς Θεόφιλο Ματθαίου, Νίκο Κυριακόπουλο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ